Σύντομα ξανά πατέρας ο Rowan Atkinson

rowan-atkinson-mr-bean Evert Elzinga
ΤΡΙΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο αξεπέραστος Mr. Bean θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί στην ηλικία των 62 ετών.

Ο Rowan Atkinson, γνωστός κυρίως για τους ρόλους του ως Mr. Bean και Blackadder, θα γίνει ξανά πατέρας στην ηλικία των 62 ετών. Ο Βρετανός αστέρας θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί με την 33χρονη δεύτερη σύζυγο του, Louise Ford. Ο κωμικός ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά – τον Ben και την Lily – με την πρώτη σύζυγό του, Sunetra Sastry, με την οποία χώρισε το 2015 μετά από σχεδόν 25 χρόνια γάμου.

Reuters

Ο Atkinson και η πρώτη σύζυγος του Sunetra Sastry χώρισαν μετά από σχεδόν 25 χρόνια γάμου.

Η Ford σπούδασε Αγγλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, όπου είχε συμφοιτητές τον Tom Hiddleston και την Gemma Arterton. Έκανε τα πρώτα της μεγάλα βήματα στην τηλεόραση στην κωμική σειρά «Crashing» του Channel 4 – με θέμα μια ομάδα 20άρηδων που ζουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο για να γλυτώσουν τα ακριβά ενοίκια – αλλά είναι πιο γνωστή για τον ρόλος της ως Kate Middleton στην σατυρική σειρά «The Windsors» του ίδιου καναλιού. Ο Atkinson γνώρισε την Ford όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση «The Quartermaine’s Terms» το 2013.

Έχοντας αποκτήσει πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού από την Οξφόρδη, ο Atkinson στράφηκε στην κωμωδία και άρχισε να γίνεται γνωστός τη δεκαετία του 1970 σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και θέατρο. Γνώρισε την πρώτη σύζυγό του, Sunetra Sastry, όταν εργαζόταν ως μακιγιέρ στο BBC τη δεκαετία του 1980 και την παντρεύτηκε το 1990. Μαζί απέκτησαν το 23χρονο Ben και την 21 ετών Lily. Το ζευγάρι χώρισε το 2013 και το διαζύγιο βγήκε ένα χρόνο αργότερα.

Ο Atkinson συζεί με την Ford στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνου από το 2014, οπότε και επισημοποίησαν τη σχέση τους. Η Ford πρόσφατα εθεάθη εμφανώς εγκυμονούσα να κάνει τα ψώνια της στο Λονδίνο, ενώ πηγή αποκάλυψε πως το παιδί θα γεννηθεί πριν το τέλος του έτους. Ο εκπρόσωπος του Atkinson αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.