Jason Momoa και Lisa Bonet: πρώτη εμφάνιση ως παντρεμένοι

lisa-bonet-Jason-momoa Eric Charbonneau
ΤΡΙΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση ως παντρεμένο ζευγάρι στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «Justice League», η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πηγή, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές Οκτωβρίου, σε κλειστό κύκλο.

REX/Shutterstock / Eric Charbonneau

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ως παντρεμένο ζευγάρι έγινε στην αμερικάνικη πρεμιέρα του «Justice League».

Το νέο ζευγάρι έκανε τα φλας των δημοσιογράφων στην πρεμιέρα να αστράψουν. Ο 38χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι του οίκου Valentino, ενώ η 49χρονη σύζυγός του επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες του Alexander McQueen.

Instagram / Jason Momoa

To ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Lola και τον Nakoa-Wolf.

Οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι από το 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την δεκάχρονη Lola και τον οχτάχρονο Nakoa-Wolf, ενώ ο Momoa είναι πατριός της 28χρονης Zoë Kravitz που η Bonet απέκτησε με τον Lenny Kravitz. Αν και ο Momoa είναι χαρούμενος που παντρεύτηκε την «γυναίκα των ονείρων» του, είχε την ελπίδα να κρατήσει το γάμο του κρυφό.

Ο Momoa παίζει τον Aquaman στο «Justice League», το οποίο θα παιχτεί στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight για την νέα του ταινία, ο Momoa σχολίασε πως ουσιαστικά ζει παντρεμένος με την σύζυγό του τα τελευταία 12 χρόνια και ανέφερε πως  η τελετή ήταν «απλά μια συγκέντρωση των οικογενειών για να γιορτάσουμε την αγάπη μας».