Η Helen Mirren θα υποδυόταν τον «σαιξπηρικό» Donald Trump ευχαρίστως

helen-mirren Richard Shotwell
ΤΡΙΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ήδη έχει τα μαλλιά και έχει σκεφτεί πώς θα μπει στο πετσί του ρόλου.

Η εκλογή του Donald Trump στην προεδρία των ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο μπορεί να δυσαρέστησε πολλούς αστέρες από τον χώρο του θεάματος, αλλά η αλήθεια είναι πως οι «άστοχες» δηλώσεις και τοποθετήσεις του νέου προέδρου έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης και «πρώτη ύλη» για πολλούς κωμικούς.

Ο Alec Baldwin, για παράδειγμα, κατάφερε ένα νέο comeback υποδυόμενος τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο στην θρυλική κωμική τηλεοπτική σειρά «Saturday Night Live». Αντίστοιχα, η εκλογή και η προσωπικότητα του Trump αποτέλεσαν θεματικές του τελευταίου κύκλου του «South Park».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Helen Mirren δηλώνει πως θα το έβρισκε «πολύ διασκεδαστικό» να υποδυθεί τον Αμερικανό πρόεδρο. Η ίδια δεν εξηγεί εάν έχει τελειοποιήσει τους περίεργους τρόπους ή την ομιλία του Trump, αλλά διατείνεται πως σχεδόν έχει τα μαλλιά που απαιτεί ο ρόλος.

Η Mirren αποκάλυψε πως θεωρεί τον Αμερικανό πρόεδρο «συναρπαστικό χαρακτήρα», «είναι λίγο σαιξπηρικός», αναφέρει χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου μπορεί να έχει ένα «σαιξπηρικό τέλος». Συνεχίζοντας, η Βρετανίδα ηθοποιός δήλωσε πως για να ενσαρκώσει τον Trump θα εστίαζε στην ανατροφή του και τη σχέση με τον πατέρα του. «Πρέπει να ξεκινήσεις με το παιδί και ο Trump έχει ακόμα πολύ παιδί μέσα του» είπε με νόημα η Mirren.