Ο νέος κύκλος των «X-Files» έρχεται τον Ιανουάριο

x-files-closeup
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παράλληλα με τις περιπέτειες των δυο πρακτόρων, το Fox θα παρουσιάσει τη νέα δραματική σειρά «9-1-1» με την Angela Bassett.

Οι περιπέτειες του Fox Mulder και της Dana Scully θα συνεχιστούν το 2018, με τον 11ο κύκλο της σειράς του Chris Carter να κάνει την πρεμιέρα του στις 3 Ιανουαρίου. Η νέα σεζόν θα έχει μια σειρά από νέους guest stars, όπως τον Haley Joel Osment, καθώς και επιστροφές από τους Mitch Pileggi, Annabeth Gish, Robbie Amell και Lauren Ambrose.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στα νέα επεισόδια θα εμφανιστούν επίσης η Karin Konoval και η Barbara Hersey, ενώ ο William B. Davis επιστρέφει ξανά στον ρόλο του μυστηριώδους άνδρα που καπνίζει τσιγάρα. Επιστροφές θα υπάρχουν και πίσω από την κάμερα, αφού οι βετεράνοι σεναριογράφοι της σειράς Glen Morgan, Darin Morgan και James Wong έχουν συμφωνήσει να συνεισφέρουν τις υπηρεσίες τους στον νέο κύκλο.

Οι θαυμαστές της σειράς περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της ιστορίας των δυο πρακτόρων του FBI.

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το μεγάλο ενδιαφέρον για τα «X-Files», η Fox έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς «9-1-1» για το ίδιο βράδυ. Η σειρά των Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear εξερευνά την γεμάτη πίεση και άγχος καθημερινότητα αστυνομικών, πυροσβεστών και διασωστών.

Στη νέα σειρά του Fox πρωταγωνιστούν η Angela Bassett, ο Peter Krause και η Connie Britton, ενώ εμφανίζονται επίσης οι Olive Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi και Rockmond Dunbar. Μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ της σειράς πατώντας εδώ.