Θα δούμε άραγε συνεργασία Tom Cruise-Quentin Tarantino;

tom-cruise-quentin-tarantino
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Συνεχίζει η αναζήτηση καστ και στούντιο παραγωγής για τη νέα ταινία με θέμα τους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Manson.

Μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η επόμενη του επαγγελματική στέγη, αλλά ο Quentin Tarantino συνεχίζει ακάθεκτος τον σχεδιασμό της επόμενης ταινίας του με θέμα τους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Charles Manson το 1969. Όπως όλες οι ταινίες του Tarantino, έτσι και η επόμενη αναμένεται να έχει ένα all-star καστ.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ο σκηνοθέτης έχει ήδη προσεγγίσει τους «γνωστούς» του, Leonardo DiCaprioBrad Pitt και Samuel L. Jackson, ενώ τα φαβορί για τον ρόλο της Sharon Tate είναι η Margot Robbie και η Jennifer Lawrence. Σύμφωνα με ένα άρθρο του Deadline, ο Tarantino φέρεται να έχει συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Tom Cruise.

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Samuel L. Jackson είναι υποψήφιοι για έναν ρόλο στην ταινία του Tarantino.

Παράλληλα όμως με το καστ, ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε αναζήτηση νέων συνεργατών, μετά το διαζύγιο του με την The Weinstein Company. Ο νέος παραγωγός της ταινίας τού Tarantino έχει ήδη βρεθεί και είναι ο David Heyman, με θητεία στη σειρά των ταινιών με τον Χάρι Πότερ.

Όσον αφορά στο στούντιο που θα χρηματοδοτήσει το νέο εγχείρημα του σκηνοθέτη, οι κύριοι μνηστήρες είναι η Warner Bros, η Paramount και η Sony. Εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το καστ και το στούντιο, στόχος του Tarantino είναι να ξεκινήσει τα γυρίσματα στο Λος Άντζελες στα μέσα του 2018, με στόχο να κυκλοφορήσει την νέα ταινία του το 2019.