Aποκαλύψεις για τον νέο Ντάμπλντορ του Jude Law

Jude-law-dumbledore-fantastic-beasts
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο βρετανός ηθοποιός θα δώσει «νεανική ενέργεια και ενθουσιασμό» στον μάγο του Harry Potter.

Ο παραγωγός της συνέχειας της ταινίας «Φανταστικά ζώα και πού να τα βρείτε», David Heyman, έδωσε ορισμένα στοιχεία για τον χαρακτήρα του Ντάμπλντορ, τον οποίο θα υποδυθεί ο Jude Law. Στην πρίκουελ σειρά ταινιών που ετοιμάζει η J.K. Rowling, ο Law θα υποδυθεί τον πολυαγαπημένο μάγο του Harry Potter σε νεότερη ηλικία, αναλαμβάνοντας τον ρόλο από τους Richard Harris και Michael Gambon.

To «Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald» θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2018.

«Ένας από τους λόγους που επιλέξαμε τον Jude είναι πως έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στον Ντάμπλντορ στις ταινίες Harry Potter. Έχει την αυθεντία, γυαλίζει το μάτι του και μερικές φορές είναι λίγο ελλειπτικός» δήλωσε ο Heyman στο Entertainment Weekly. Συνεχίζοντας, ο παραγωγός εξήγησε πως πέραν αυτών των χαρακτηριστικών, ο Law εμπλουτίζει τον χαρακτήρα με μια «νεανική ενέργεια και ενθουσιασμό».

Στη δεύτερη από τις πέντε συνολικά πρίκουελ ταινίες, ο Ντάμπλντορ και ο Νιούτ Σκαμάντερ (Eddie Redmayne) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν τον σκοτεινό μάγο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Johnny Depp) από το να δημιουργήσει ένα νέο τάγμα μάγων. Στην ταινία, με τίτλο «Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald», εμφανίζονται οι Ezra Miller, Katherine Waterston και Zoë Kravitz, μεταξύ άλλων.