O Woody Allen σε ρόλο-έκπληξη στη νέα κωμωδία του John Torturo

o-woody-allen-se-rolo-ekpliksi-sti-nea-komodia-tou-John-torturo

ΤΡΙΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ο Woody Allen θα πρωταγωνιστήσει ως…προαγωγός στη νέα ταινία του John Torturo «Fading gigolo».

Ο Woody Allen λατρεύει τους αντισυμβατικούς ρόλους όπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν, «σφραγίζοντας» με την παρουσία του, μερικές από τις πιο πετυχημένες κωμωδίες του.

Σπανίως συμμετέχει σε ταινίες άλλων δημιουργών, αν δεν σκηνοθετεί ο ίδιος. Φαίνεται όμως ότι δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον John Torturo, στην γλυκόπικρη κωμωδία του «Fading gigolo», αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια νέα κινηματογραφική επιτυχία.

Ο Woody Allen λοιπόν θα εμφανιστεί στο ρόλο του …προαγωγού, ενώ ο John Torturo θα ενσαρκώσει μια αρσενική πόρνη της Νέας Υόρκης, υπογράφοντας παράλληλα, την ιδέα του σεναρίου και τη σκηνοθεσία. Ωστόσο ο Woody Allen δεν άφησε εντελώς τον έλεγχο στον Torturo αλλά θέλησε να αφήσει τη χιουμοριστική πινελιά του, αφού ξαναέγραψε ορισμένες σκηνές του σεναρίου.

Τα πρώτα συμβόλαια για τα δικαιώματα της ταινίας υπογράφηκαν στο πρόσφατο φεστιβάλ του Τορόντο. Όπως έχει διαρρεύσει στον Τύπο, ο Woody Allen παρουσιάζεται ανυπόμονος για να ερμηνεύσει το νέο του ρόλο.

Όσο για τον John Torturo δήλωσε, σε συνεντεύξεις του, ότι η συγκεκριμένη θεματολογία της ταινίας δεν παρουσιάζεται συχνά: «με εξαίρεση ταινίες όπως το ‘Midnight cowboy’, βλέπεις μόνο γυναίκες να εκδίδονται. Γιατί όχι και άνδρες»; Βέβαια, ο John Torturo θα είναι μάλλον τυχερός, αφού «πελάτισσες» της κινηματογραφικής του περσόνας θα είναι οι Sharon Stone, Vanessa Paradis και Sofia Vergara.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Fading gigolo» θα ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο. «Πρόκειται για μια τρυφερή, γλυκιά κωμωδία», χαρακτήρισε ο Johh Toruturo τη νέα του παραγωγή. Τα παρασκήνια της ταινίας παρουσιάζουν και αυτά ενδιαφέρον: ο Torturo σηκώθηκε ένα ωραίο πρωί με την ιδέα ότι θα του άρεσε να παίξει μια αρσενική πόρνη. Το εκμυστηρεύτηκε στον κουρέα του κι αυτός με τη σειρά του το είπε σε έναν άλλο εκλεκτό πελάτη του, τον Woody Allen. Ο τελευταίος ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Torturo και θέλησε να κρατήσει για τον εαυτό του έναν χαρακτηριστικό ρόλο...