Δεν έχει χρόνο για σεμνοτυφίες η Emilia Clarke

khaleesi-game-of-thrones-emilia-clarke
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Khaleesi του «Game Οf Thrones» αγανάκτησε με τα παράπονα του κόσμου για το σεξ και το γυμνό στις σύγχρονες τηλεοπτικές παραγωγές.

Είναι γεγονός πως τα καλωδιακά δίκτυα όπως το HBO και οι online υπηρεσίες streaming όπως η Netflix και η Amazon, προσφέρουν στους δημιουργούς περισσότερες δυνατότητες καλλιτεχνικής έκφρασης από τα δημόσια κανάλια και δίκτυα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές αξιόλογες σειρές να απεικονίζουν συχνά περισσότερο ρεαλιστική βία και σεξ.

Ειδικά στην περίπτωση του γυμνού και του σεξ, φαίνεται πως υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Η πρωταγωνίστρια του «Game Of Thrones», Emilia Clarke, πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, όπου εξέφρασε την αγανάκτησή της για το ότι ακόμα υπάρχει κόσμος που παραπονιέται για το γυμνό και το σεξ στη σειρά.

Τα παράπονα για την απεικόνιση βίας σε σειρές όπως το «Game Of Thrones», είναι συχνά πιο μετριασμένα από ότι για το σεξ ή το γυμνό.

«Έχω αρχίσει πραγματικά να εκνευρίζομαι με όλα αυτά που λέει κόσμος, ότι δήθεν όλες οι ιστοσελίδες πορνογραφίες πέφτουν όταν το “Game Of Thrones” επανέρχεται» δήλωσε χαρακτηριστικά η «Khaleesi». Στη συνέχεια εξήγησε πως λατρεύει τη σειρά «The Handmaiden’s Tale», σε βαθμό που έκλαψε επειδή τελείωσε, παρά το γεγονός ότι είναι γεμάτη γυμνό και σεξ.

Η Clarke αποκάλυψε πως είναι φανατική θαυμάστρια της σειράς « The Handmaiden’s Tale».

«Υπάρχουν τόσες πολλές σειρές που εστιάζουν πάνω στο πολύ αληθινό γεγονός ότι οι άνθρωποι αναπαράγονται. Ο κόσμος κάνει σεξ, είναι κομμάτι της ζωής» τόνισε στη συνέντευξή της η Clarke.