Ποια έκλεψε την καρδιά του Gerard Butler;

gerard-butler Gus Ruelas
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο 48χρονος ηθοποιός ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με την νέα του αγάπη που γνώρισε στη Βουλγαρία.

Ο Gerard Butler, γνωστός για τους ρόλους τους σε περιπέτειες, δεν φοβάται να δείξει ότι έχει μια πιο ευαίσθητη πλευρά και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την νέα του αγάπη – ένα σκυλάκι που γνώρισε στη Βουλγαρία. Όπως εξήγησε ο 48χρονος ηθοποιός, βρήκε την σκυλίτσα όταν ήταν κουταβάκι, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. «Μου έκλεψε την καρδιά» σημείωσε ο Butler, ο οποίος στη συνέχεια την απέκτησε και πλέον ζουν μαζί.

Η εμφάνιση του χαριτωμένου τετράποδου δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη περίοδο, αφού ο Butler ακόμα αναρρώνει από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του τον Οκτώβριο. Μιλώντας στην εκπομπή The Talk τόνισε πως ήταν «τυχερός»  που ζει ακόμα, αφού πετάχτηκε περίπου δέκα μέτρα ψηλά.

O Butler πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm».

Ο Butler την γλύτωσε σχετικά «φθηνά» με πέντε κατάγματα στο δεξί πόδι, ενώ έπαθε ζημιά στα γόνατά του. Το ατύχημα έγινε σε μια από τις πιο «φορτωμένες» περιόδους της καριέρας του και αναγκάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για τέσσερις μέρες. Τελικά, κατάφερε μόλις μια εβδομάδα μετά το ατύχημα να σταθεί στα πόδια του, ώστε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, «Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm».