Το «Black Mirror» επιστρέφει με τη Jodie Foster

Jodie-foster Charles Sykes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου επικεντρώνεται σε μια ανήσυχη μητέρα που στρέφεται στην πειραματική τεχνολογία για την ασφάλεια της κόρης της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Jodie Foster θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς επιστημονική φαντασίας «Black Mirror». Πιο συγκεκριμένα, η Foster θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο «Arkangel».

Το επεισόδιο επικεντρώνεται σε μια μητέρα (την οποία υποδύεται η Rosemarie DeWitt) η οποία ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της (Aniya Hodge). Μια μέρα η κόρη της χάνεται για λίγο από την παιδική χαρά, αλλά την βρίσκουν σώα. Αυτή η εξέλιξη όμως θα παρακινήσει τη μητέρα να χρησιμοποιήσει μια πειραματική τεχνολογία για να αντιμετωπίσει τους φόβους της. Όπως όμως όλα τα επεισόδια της σειράς, τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, ειδικά όταν έχει να κάνει με την τεχνολογία.

Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς που δημιούργησε ο Charlie Brooker θα προβληθεί μέσω του Netflix. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα εμφανιστούν τα έξι νέα επεισόδια της σειράς στην πλατφόρμα του Netflix για streaming, αλλά η κυκλοφορία του τρέιλερ σημαίνει πως λογικά δεν θα αργήσει.

Δείτε το τρέιλερ εδώ.