George και Amal Clooney μοίρασαν ακουστικά σε υπερατλαντική πτήση

amal-clooney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ζήτησαν έτσι με τον τρόπο τους προκαταβολικά συγνώμη από τους υπόλοιπους επιβάτες για το κλάμα των διδύμων.

Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, λίγα πράγματα μπορεί να είναι πιο ενοχλητικά από το κλάμα ενός μωρού, κάτι το οποίο προφανώς αντιλήφθηκαν ο George και η Amal Clooney. Σύμφωνα με πηγή του People, οι νέοι γονείς μοίρασαν ακουστικά σε όλους τους επιβάτες της πτήσης τους στην Αγγλία.

Άρθρο της New York Post αναφέρει πως τα ακουστικά έφεραν το λογότυπο της Casamigos Tequila του ηθοποιού, ενώ μαζί υπήρχε ένα μήνυμα του ζεύγους, ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη σε περίπτωση που τα δίδυμα Ella και Alexander έκλαιγαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

AP

Η κίνηση δεν πρέπει να εντυπωσιάζει, αφού, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ένας από τους καλύτερους φίλους και συνεργάτες του George Clooney, ο Rande Gerber, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος. Μιλώντας στην εκπομπή Headliners του MSNBC, ο Gerber εξήγησε πως το 2013 ο Clooney δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια σε καθένα από τους καλούς φίλους του, ενώ πλήρωσε και τους φόρους τους για το έτος.

Σύμφωνα με τον Gerber – ο οποίος είναι ένας από τους συνιδρυτές την Casamigos – ο ηθοποιός κάλεσε τους φίλους του σπίτι για ένα γεύμα τον Σεπτέμβριο του 2013 και θέλησε να τους δείξει πόσο πολύ εκτιμά τη φιλία τους και τα πράγματα που έχουν κάνει για αυτόν.

Reuters / Eric Gaillard

«Ήρθα στο Λος Άντζελες και κοιμήθηκα στους καναπέδες σας. Είμαι τόσο τυχερός που σας έχω όλους στη ζωή μου και δεν θα ήμουν εδώ σήμερα χωρίς εσάς. Οπότε ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα, όσο βρισκόμαστε όλοι μαζί εδώ, να δώσω πίσω» τους ανακοίνωσε ο Clooney, σύμφωνα με τον Gerber. Τότε τους ζήτησε να ανοίξουν τις βαλίτσες που υπήρχε για καθέναν από τους 14 φίλους του και κάθε μια είχε ένα εκατομμύριο σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων, αφήνοντας τους όλους άναυδους.