Η «Οικογένεια Άνταμς» επιστρέφει ξανά στην μεγάλη οθόνη

oscar-isaac Richard Shotwell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Oscar Isaac είναι το μεγάλο φαβορί για τον ρόλο του «πάτερ φαμίλια», Gomez Addams.

Μια από τις πιο αγαπημένες, αλλά παράλληλα και τρομακτικές τηλεοπτικές οικογένειες, οι «Άνταμς», αναμένονται να επιστρέψουν σε μια stop-motion animated ταινία. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο Oscar Isaac βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο του Gomez Adams, πατέρα της οικογένειας.

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας της «οικογένειας Άνταμς» θα είναι ο Conrad Vernon, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει animated παραγωγές όπως το «Σρεκ 2» και το «Πάρτι με... λουκάνικα». Το σενάριο της ταινίας θα φέρει την υπογραφή των Matt Lieberman και Pamela Pettler.

Η «Οικογένεια Άνταμς» συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό το 1964.

Εφόσον τα βρουν οι δυο πλευρές μεταξύ τους, ο Isaac θα γίνει ο πέμπτος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Gomez, μετά τους John Astin, Glenn Taranto, Tim Curry και Raul Julia. Η ερμηνεία του Astin, που υποδύθηκε τον Gomez Adams στην τηλεοπτική σειρά του 1964, ήταν καταλυτική στη δημιουργία της προσωπικότητας και του παρουσιαστικού του ρόλου.

Η κινηματογραφική μεταφορά του 1991 από τον Barry Sonnenfeld σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία παγκοσμίως.

Μετά την τηλεόραση τις δεκαετίες του 1960 και 1970, η «οικογένεια Άνταμς» μετακόμισε στη μεγάλη οθόνη το 1991 από τον Barry Sonnenfeld, με τον Julia, την Angelica Huston, τον Christopher Lloyd και την νεαρή τότε Christina Ricci στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία και η Huston προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα, ενώ ακολούθησε μια συνέχεια το 1993. Τελευταία εμφάνιση των Άνταμς ήταν σε μια αυτοτελή τηλεταινία του 1998 με πρωταγωνιστές τον Tim Curry και την Darryl Hannah.