O Val Kilmer μιλά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

val-kilmer Mark Humphrey
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η διάγνωση τον ώθησε να επανεξετάσει τις προτεραιότητές του και να πάψει να είναι πια «τόσο σοβαρός».

Οι φήμες αναφορικά με την υγεία του Val Kilmer άρχισαν να κυκλοφορούν το 2015, ενώ ένα χρόνο αργότερα, ο Michael Douglas δήλωσε σε δημοσιογράφους πως ο συνάδελφος του έπασχε από καρκίνο. Ο Kilmer αρχικά διέψευσε τον Douglas, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση, αλλά αργότερα αποκάλυψε πως βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης.

Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη για το Hollywood Reporter, ο Kilmer μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο του λαιμού που αντιμετώπισε για δύο περίπου χρόνια, καθώς και το πώς επηρέασε τη ζωή του. Όπως εξηγεί ο Αμερικανός ηθοποιός, η διάγνωση για καρκίνο που έλαβε τον ώθησε να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του.

Invision/AP / Ryan Miller

Ο Kilmer αποφάσισε να μην είναι «τόσο σοβαρός».

«Η δημοσιότητα είναι λίγο χάλια. Σου συμπεριφέρονται διαφορετικά, αλλά δεν έχει να κάνει με το ποιος είσαι στην πραγματικότητα» σχολίασε στη συνέχεια ο 57χρονος ηθοποιός. «Ήμουν πολύ σοβαρός» υπογραμμίζει ο Kilmer, τονίζοντας παράλληλα πως ένιωθε μεγάλη απογοήτευση και εκνευρισμό όταν δεν λάμβανε «πράγματα όπως βραβεία Όσκαρ και αναγνώριση».

Αν και προσπαθεί να είναι πιο ανάλαφρος, ο ίδιος ομολογεί πως θα ήθελε όσο τίποτα να τιμηθεί με ένα Όσκαρ, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην καριέρα του. «Η Meryl Streep πρέπει να νιώθει αρκετά καλά. Πρέπει να είναι ωραίο το ότι ξέρει πως όλοι την αγαπούν» εκτίμησε ο Kilmer.

Hollywood Reporter / Austin Hargrave

Ο Kilmer απέκτησε δυο παιδιά με την Joanne Whalley.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησαν και τα παιδιά που απέκτησε ο Kilmer με την Joanne Whalley, για τις φιλοδοξίες που έχουν για καριέρα στον χώρο του θεάματος. Ο 22χρονος Jack θεωρεί πως υποκριτική του δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστεί με «λίγο από όλα». Η 24χρονη Mercedes, η οποία ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τη διάγνωση του πατέρα της, εξήγησε πως η δημοσιότητα των γονιών της πάντοτε την ακολουθεί.