Ο Michael Fassbender συνεργάζεται με τον Terrence Malick

o-michael-fassbender-sunergazetai-me-ton-terrence-malick

Φωτογραφία:ΙΜDb.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Ο Terrence Malick εξασφάλισε τη συμμετοχή του Michael Fassbender στην επόμενη ταινία του.

Ο Michael Fassbender , ο γερμανο-ιρλανδός ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της νέας παραγωγής μαζί με τον Ryan Gosling, ο οποίος έχει συνδεθεί με το κινηματογραφικό εγχείρημα του Malick εδώ και καιρό. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Fassbender θα είναι η τελευταία προσθήκη στο – εξαιρετικά λαμπερό ομολογουμένως cast που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τους Natalie Portman, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara και Haley Bennett. Ο αρχικός τίτλος του έργου ήταν το «Lawless» αλλά επειδή ο John Hillcoat πρόλαβε να τον κατοχυρώσει σε δική του ταινία, προς το παρόν εκκρεμεί νέος τίτλος.

Όπως συνηθίζεται και σε προηγούμενες ταινίες του Malick, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πολλά στοιχεία για τους χαρακτήρες ή την πλοκή, αλλά το all-star cast είναι αρκετά ευοίωνη αρχή. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Μalick θα καταθέσει τη δική του ματιά πάνω στην προδοσία, εστιάζοντας το φακό του σε δύο ερωτικά τρίγωνα που τοποθετούνται με φόντο τη μουσική σκηνή στο Austin του Τexas.

Aυτή θα είναι η τρίτη ταινία του διάσημου σκηνοθέτη μέσα σε ένα μόλις χρόνο, γεγονός αξιοσημείωτο, αφού ο Malick δεν έχει τη συνήθεια να «βιάζεται»...Τα 20 χρόνια διάλειμμα ανάμεσα στις ταινίες του «Days of heaven» ( Μέρες ευτυχίας, 1978) και «The thin red line»( Λεπτή κόκκινη γραμμή, 1998), αποτελούν άλλωστε τρανταχτή απόδειξη. Το πρόσφατο δράμα του, με τίτλο «Τo the wonder» προβλήθηκε με επιτυχία στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο.

Στα προσεχή κινηματογραφικά του σχέδια συμπεριλαμβάνεται και η ταινία «Knight of cups» που διαδραματίζεται στο Los Angeles, θέτοντας στο στόχαστρο τη διασημότητα και την υπερβολή. Πρωταγωνιστούν οι : Joel Kinnaman, Antonio Banderas και οι Christian Bale, Cate Blanchett και Natalie Portman (την οποία συναντάμε και στο τελευταίο «ανώνυμο» εγχείρημα του σκηνοθέτη).

Ο Fassbender είναι περιζήτητος ηθοποιός και πρόκειται να παίξει στις ταινίες «Twelve Years A Slave», «The Counselor», «Frank», «Jane Got a gun» και «X-Men: Days οf future past», ενώ ενδεχομένως να επιστρέψει στο σίκουελ του «Prometheus» του Ridley Scott.