O «alt-right Banksy» τα έβαλε με τη Meryl Streep λόγω Trump

meryl-streep
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Σύμφωνα με τον ακροδεξιό Sabo, η ταινία «The Post» αποτελεί επίθεση κατά του Αμερικανού προέδρου.

Πριν από λίγες μέρες οι δρόμοι του Λος Άντζελες γέμισαν με αφίσες που διατυμπάνιζαν πως η Meryl Streep είχε επίγνωση της συμπεριφοράς και των πεπραγμένων του Harvey Weinstein. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν από τις πρώτες που συνεχάρησαν τις γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους, χαρακτηρίζοντάς τις «ηρωίδες».

Η ίδια έχει τονίσει επανειλημμένως πως δεν είχε ιδέα για την συμπεριφορά του Weinstein. «Δεν ξέρω για τα εγκλήματα του Weinstein, ούτε τη δεκαετία του 1990 όταν επιτέθηκε στην Rose McGowan, ούτε στις επόμενες δεκαετίες όταν συνέχισε να επιτίθεται σε άλλες. Δεν ήμουν επίτηδες σιωπηλή, δεν γνώριζα, δεν εγκρίνω σιωπηρά τον βιασμό» τόνισε η Streep.

Sabo

Η αντίδραση του Sabo στο «The Post» ίσως είναι υπερβολική.

Τελικά ο καλλιτέχνης που γέμισε το Λος Άντζελες είναι ο δημοφιλής «ταραξίας» του διαδικτύου Sabo, γνωστός και ως «alt-right Banksy». O ακροδεξιός «καλλιτέχνης» αποκάλυψε μόνος του πως ευθύνεται για την καμπάνια, εξηγώντας παράλληλα πως δεν είχε να κάνει τόσο με τον Weinstein, όσο με την «κόντρα» της πολυβραβευμένης ηθοποιού με τον Donald Trump.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Sabo, η νέα ταινία της Streep με τον Tom Hanks αποτελεί επίθεση κατά του Trump και θεώρησε πως με τον τρόπο του «ανταπέδωσε» το χτύπημα. Στόχος ήταν λοιπόν να συκοφαντήσει την Streep, παρά να σχολιάσει το γενικότερο φαινόμενο κακοποίησης και παρενόχλησης στο Χόλυγουντ.