Μια πρώτη ματιά στα «Φανταστικά ζώα 2»

fantastic-beasts-2
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ «Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald» κυκλοφορεί τον Νοέμβριο.

Οι νέες περιπέτειες του Νιουτ Σκαμάντερ και του Άλμπους Ντάμπλντορ θα κάνουν την πρεμιέρα τους τον προσεχή Νοέμβριο και ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία. Το «Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald» αποτελεί τη δεύτερη από τις πέντε συνολικά «πρίκουελ» ταινίες στον κόσμο του Χάρι Πότερ από την J.K. Rowling.

Όπως αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος της ταινίας, ο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ – τον οποίο υποδύεται ξανά ο Johnny Depp – βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας, καθώς έχει δραπετεύσει από την φυλακή και ετοιμάζει ένα νέο, σατανικό σχέδιο. Έτσι λοιπόν ο Σκαμάντερ (Eddie Redmayne) και ο Ντάμπλντορ (Jude Law) θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τον σκοτεινό μάγο.

Στην νέα ταινία εμφανίζονται επίσης οι Claudia Kim (στον ρόλο της Μαλεντίκτους), Zoë Kravitz (Λίτα Λεστρέιντζ), Callum Turner (στον ρόλο του μεγάλου αδερφού του Νιούτ) και Jessica Williams (σε έναν άγνωστο ρόλο), καθώς και οι Dan Fogler και Alison Sudol. Μετά τις «διαρροές» για την πλοκή και τις πρώτες φωτογραφίες του καστ, λογικά θα ακολουθήσει σειρά τρέιλερ.