Το Netflix αναζητά ορκ για το «Bright 2»

bright-will-smith-Joel-edgerton
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η φιλόδοξη περιπέτεια φαντασίας με τον Will Smith έσπασε τα κοντέρ γι αυτό και σχεδιάζεται μια συνέχεια με τον David Ayer στο τιμόνι.

Παρά το γεγονός ότι το «Bright», η τελευταία ταινία του David Ayer με τον Will Smith, δεν έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές, η περιπέτεια φαντασίας θεωρήθηκε τεράστια επιτυχία για το Netflix και πλέον έχει δοθεί το «πράσινο φως» για ένα σίκουελ. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από το ίδιο το Netflix, μέσω ενός ευφάνταστου βίντεο που «διέρρευσε», με οντισιόν με ορκ για την συνέχεια. Μπορείτε να δείτε το teaser τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας πατώντας εδώ.

Η πρώτη ταινία της σειράς είχε ένα φημολογούμενο μπάτζετ 90 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο είναι αισθητά πιο υψηλό από τις τυπικές παραγωγές του Netflix. Το «στοίχημα» όμως απέδωσε, αφού η «λάμψη» του Will Smith και της Noomi Rapace είχαν ως αποτέλεσμα η ταινία να γίνει η πιο δημοφιλής, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα views στην ιστορία του Netflix και κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση σε περισσότερες από 190 χώρες, όπου διατίθεται η υπηρεσία.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή του «Bright 2», ωστόσο ο Will Smith και ο Joel Edgerton αναμένονται να επιστρέψουν στους ρόλους τους ως το αταίριαστο ζευγάρι αστυνομικών που έχουν να αντιμετωπίσουν φανταστικά και μαγικά τέρατα. Πέραν της Rapace, στην ταινία εμφανίστηκαν οι Lucy Fry, Edgar Ramirez και Ike Barinholtz. Οι φήμες αναφέρουν πως ο Ayer θα αναλάβει τόσο την σκηνοθεσία, όσο και την συγγραφή του σεναρίου στην συνέχεια.