Θύμα επίθεσης ο Harvey Weinstein σε εστιατόριο της Αριζόνα

harvey-weinstein Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο παραγωγός έφαγε δύο χαστούκια επειδή ήταν αγενής και αρνήθηκε το αίτημα για μια selfie.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρώην ισχυρό παραγωγό Harvey Weinstein την περασμένη Τρίτη, καθώς έφευγε από ένα εστιατόριο στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα. Η «επίθεση» απαθανατίστηκε από έναν άλλο πελάτη του εστιατορίου και γρήγορα έγινε viral.

Όπως αναφέρει το TMZ στο σχετικό άρθρο του, ο Weinstein έτρωγε το δείπνο του στο εστιατόριο Elements το βράδυ της Τρίτης, όταν τον προσέγγισε ένας άνδρας που συστήθηκε ως Steve και του ζήτησε να βγάλουν μια selfie. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Steve, ο Weinstein αρνήθηκε το αίτημα για selfie ενώ ήταν «εξαιρετικά αγενής» και «ευέξαπτος».

Invision/AP / Chris Pizzello

O Harvey Weinstein έχει κατηγορηθεί για συστηματική σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να προσεγγίζει ξανά τον Weinstein καθώς φεύγει από το εστιατόριο, βρίζοντας και χαστουκίζοντάς τον στο πρόσωπο δύο φορές. Ο Steve αργότερα δήλωσε στο TMZ πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν το συμβάν. Ο παραγωγός, από την πλευρά του, αρνήθηκε να κάνει καλέσει την αστυνομία και έφυγε γρήγορα από το εστιατόριο.

Ο διευθυντής του εστιατορίου διέψευσε τους ισχυρισμούς του Steve, υπογραμμίζοντας πως ο Weinstein δεν ήταν «ευέξαπτος», αλλά αντίθετα ήταν ευγενικός όταν αρνήθηκε το αίτημα για μια selfie. Το ΤΜΖ μάλιστα ανέβασε ένα σχετικό απόσπασμα από την πρώτη «συνάντηση» του Weinstein με τον Steve, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Δείτε το βίντεο εδώ.