Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή του DiCaprio στην νέα ταινία του Tarantino

leonardo-dicaprio-quentin-tarantino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η ένατη ταινία του έμπειρου σκηνοθέτη με θέμα τους φόνους που διέπραξε η «οικογένεια Manson» θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2019.

Μετά την εύρεση νέας κινηματογραφικής στέγης, ο Quentin Tarantino έχει βάλει μπρος την παραγωγή της επόμενης ταινίας του, με θέμα τους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι τοy Charles Manson το 1969. Η ταινία μπορεί να μην έχει ακόμα τίτλο, αλλά διαθέτει τον πρώτο της αστέρα, τον Leonardo DiCaprio.

O DiCaprio είχε εντυπωσιάσει στον ρόλο του σαδιστικού γαιοκτήμονα Calvin Candie.

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Tarantino και DiCaprio συνεργάστηκαν με επιτυχία στο «Django Unchained» το 2012, όπου ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον κεντρικό κακό. Στην νέα παραγωγή,  που λέγεται πως θα θυμίζει λίγο το «Pulp Fiction» ως προς την αφήγηση, ο DiCaprio αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως ένας γερασμένος ηθοποιός του Χόλυγουντ.

Στην νέα ταινία ενδέχεται να εμφανιστεί και ο Samuel L Jackson, τακτικός συνεργάτης του Tarantino.

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την ένατη ταινία του Tarantino, πέρα από το γεγονός ότι οι φόνοι που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Manson θα αποτελέσουν κεντρικό θέμα. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο Tarantino φέρεται να συζητά με την περιζήτητη Margot Robbie (για τον ρόλο της Sharon Tate), τον Tom Cruise και τον Brad Pitt.