Έφτασε το ανεπίσημο πρίκουελ του Harry Potter για τον Βόλντεμορτ

voldemort
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μια ιταλική εταιρεία παραγωγής αφηγείται την άνοδο του Σκοτεινού Άρχοντα πριν την εμφάνιση του μικρού μάγου.

Η κυκλοφορία της νέας ταινίας των «Φανταστικών ζώων» μπορεί να απέχει λίγους μήνες, αλλά μέχρι τότε οι θαυμαστές του Harry Potter έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα άλλο ανεπίσημο πρίκουελ, το «Voldemort: Origins Of The Heir».

Το «Voldemort: Origins Of The Heir» έχει λάβει τη σχετική άδεια από την Warner Bros και αφηγείται την ιστορία του Γκρίσα ΜακΛάγκεν, απόγονο του οίκου Γκρίφιντορ. Ο ήρωας της ταινίας καταδιώκει τον Τομ Ριντλ, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τον φόνο του διαδόχου στον οίκου Χάφλπαφ.

Στόχος της ταινίας, σχολίασε ο σκηνοθέτης Gianmaria Pezzato, είναι να ρίξει φως σε αυτό που ώθησε τον Τομ Ριντλ να μεταμορφωθεί σε Βόλντεμορτ, καθώς και στα συμβάντα στο Χόγκουαρτς εκείνη την εποχή. «Αυτή είναι η ιστορία που θέλουμε να αφηγηθούμε: Την άνοδο του Σκοτεινού Άρχοντα πριν τον Harry Potter και τον πρώτο του θάνατο» τόνισε ο Pezzato.

Η ταινία της Tryangle Films ξεκίνησε στο Kickstarter το 2016, αλλά μετά από σχετική καταγγελία της Warner Bros για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, το πρότζεκτ της ιταλικής εταιρείας παραγωγής πάγωσε. Τον περασμένο Ιούνιο όμως ο σκηνοθέτης έφτασε σε συμφωνία με την Warner, ώστε να κυκλοφορήσει η ταινία ως μη κερδοσκοπική.

Μπορείτε να δείτε την διάρκειας 50 περίπου λεπτών ταινία με υπότιτλους μέσω YouTube πατώντας εδώ.