Υπέρ του Woody Allen δηλώνει ο Alec Baldwin

alec-baldwin Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Θεωρεί «άδικη» την δημόσια κατακραυγή κατά του σκηνοθέτη από τη στιγμή που δεν έχει αποδειχτεί τίποτα.

Ο Alec Baldwin έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις κωμικές ερμηνείες του, ειδικά στον ρόλο του Donald Trump στη θρυλική σειρά Saturday Night Live, αλλά έχει εκφράσει παράλληλα αμφιλεγόμενες αντιλήψεις για τις οποίες του έχει ασκηθεί έντονη κριτική. Πρόσφατα αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της κατακραυγής για τις απόψεις του για το σκάνδαλο Weinstein.

Σε μια νέα σειρά αναρτήσεων στο Twitter, ο Baldwin σχολίασε πως είναι άδικες οι αντιδράσεις απέναντι στον Woody Allen. Όπως εξηγεί στην πρώτη του ανάρτηση, οι έρευνες σε Νέα Υόρκη και Κονέκτικατ δεν κατέληξαν πουθενά, ενώ τονίζει: «Η αποκήρυξή του και του έργου του, χωρίς αμφιβολία, έχουν κάποιο σκοπό. Αλλά είναι άδικο και το βρίσκω λυπηρό».

Παράλληλα εξηγεί πως έχει δουλέψει με τον Allen σε τρεις ταινίες, χαρακτηρίζοντας κάθε μια από τις συνεργασίας του «προνόμιο». Στη συνέχεια ο Baldwin υπογράμμισε πως παρά τις έρευνες δεν αποδειχτεί τίποτα εναντίον του σκηνοθέτη και κατέληξε γράφοντας πως υπάρχει το ενδεχόμενο να λέει την αλήθεια.

Πέραν της ανορθόδοξης σχέσης που ο Woody Allen ανέπτυξε με τη θετή κόρη και μετέπειτα σύζυγό του, Soon-Yi Previn, ο σκηνοθέτης έχει κατηγορηθεί σε σεξουαλική κακοποίηση από τη θετή κόρη του Dylan Farrow. Η Farrow ισχυρίζεται πως κακοποιήθηκε όταν ήταν 13 ετών και πρόσφατα πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ έχουν δηλώσει δημόσια τη συμπαράστασήτους σε αυτή με την απόφασή τους να μη συνεργαστούν ξανά με τον Allen.