Η Kristen Wiig επιστρέφει στη «μικρή οθόνη» για λογαριασμό της Apple

kristen-wiig
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Με αυτή την κίνηση ο τεχνολογικός κολοσσός επιχειρεί να ανταγωνιστεί Netflix, Amazon και Hulu στον χώρο του streaming.

Η Apple ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία με την Kristen Wiig για την παραγωγής μια νέας κωμικής τηλεοπτικής σειράς. Η Wiig θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, ο οποίος θα είναι ο πρώτος στην τηλεόραση μετά την αποχώρησή της από το Saturday Night Live.

Παραγωγός της σειράς θα είναι η Reese Witherspoon, η οποία είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στη «μικρή οθόνη». Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει ήδη συμφωνήσει για άλλα δύο project με την Apple και θα επιστρέψει στο πολυβραβευμένο «Big Little Lies» για άλλον έναν κύκλο.

Invision/AP / Evan Agostini

Παραγωγός της κωμικής σειράς θα είναι η Reese Witherspoon.

Δημιουργός της άτιτλης (για την ώρα) σειράς είναι η βετεράνος παραγωγός και σεναριογράφος, Colleen McGuinness, με εμπειρία σε σειρές όπως το «30 Rock» και «About A Boy». Δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες για την πλοκή της σειράς, η οποία θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, αλλά θα βασίζεται στη συλλογή διηγημάτων «You Think It, I’ll Say It» του Curtis Sittenfeld.

Με αυτή την κίνηση η Apple προσπαθεί να σπάσει το «ολιγοπώλιο» των Netflix, Amazon και Hulu στον χώρο του streaming. Αν και βρισκόταν σε συζητήσεις με τον George Clooney για την επόμενη τηλεοπτική του παραγωγή, ο ηθοποιός επέλεξε το Hulu. Επόμενος «στόχος» της Apple είναι ο J.J. Abrams, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζει μια νέα δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας.