Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ μετά τον Daniel Craig;

James-bond-daniel-craig
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Νεαρός τραγουδιστής που άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του είναι ένας πιθανός διάδοχος.

Μετά από πολλές συζητήσεις, ο Daniel Craig συμφώνησε τελικά να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ σε άλλη μια ταινία, αλλά η κουβέντα για τον διάδοχό του δεν έχει σιγάσει. Σύμφωνα με άρθρο της Daily Star, ο Harry Styles αποτελεί μια πρόταση για το άτομο που θα ενσαρκώσει τον θρυλικό «007» στο μέλλον.

Τον 23χρονο τραγουδιστή πρότεινε ο Lee Smith, ο οποίος είχε κάνει το μοντάζ του «Spectre», σε συνέντευξη που έδωσε στην βρετανική εφημερίδα. «Ο Harry θα μπορούσε να το κάνει. Εάν ήθελαν έναν νεαρότερο Μποντ, τότε γιατί όχι;» αναρωτήθηκε ο Smith, σχολιάζοντας πως ο τραγουδιστής έχει όλα τα προσόντα για τον ρόλο.

AP

O Styles εντυπωσίασε στην «Δουνκέρκη» και θα μπορούσε να παίξει τον Τζέιμς Μποντ σε νεότερη ηλικία.

Ο Smith χαρακτήρισε το πρώην μέλος των One Direction «εξαιρετικό ταλέντο» και ξεχώρισε τη φυσικότητά του μπροστά από την κάμερα. Μιλώντας για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στην «Δουνκέρκη», ο Smith δήλωσε: «Θα νόμιζε κανείς ότι έχει να κάνει με έναν τύπο με πολλά χρόνια εμπειρίας» και εκτίμησε πως έχει ένα λαμπρό μέλλον στη υποκριτική, εφόσον βέβαια επιλέξει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με αυτή.

Μετά την πέμπτη του ταινία στον ρόλο του Μποντ, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2019, οι παραγωγοί θα πρέπει να αναζητήσουν έναν νέο ηθοποιό. Πέραν του Styles που έχει την έγκριση του Smith, έχουν κυκλοφορήσει φήμες για συζητήσεις με τον Tom Hardy και τον James Norton.

Invision/AP / Richard Shotwell

Ο Norton διέψευσε τις φήμες και δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του Daniel Craig στον ρόλο του Μποντ.

Απαντώντας στις φήμες, ο Norton δήλωσε στο BBC Newsbeat πως είναι «όμορφο, υπέροχο και κολακευτικό» που ακούγεται το όνομά του στις σχετικές συζητήσεις, αλλά τόνισε πως είναι μονάχα φήμες. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Daniel Craig και ότι ελπίζει πως θα κάνει άλλες πέντε ταινίες στον ρόλο του Μποντ.