Συγκινητικές αφιερώσεις στον Heath Ledger δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του

heath-ledger Dima Gavrysh
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Naomi Watts, Michelle Williams και Lily Cole θυμήθηκαν τον ηθοποιό που έφυγε ξαφνικά το 2008.

Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον θάνατο του Heath Ledger, με πολλούς φίλους και συναδέλφους να κάνουν αφιερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ηθοποιός πέθανε στην ηλικία των 28 ετών στο σπίτι του στις 22 Ιανουαρίου του 2008, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών που πήρε κατά λάθος.

«Σκέφτομαι αυτή την όμορφη ψυχή σήμερα» έγραψε η Naomi Watts, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με τον Ledger. «Ήταν πραγματικά αυθεντικός» συνέχισε, εξαίροντας την χαρισματικότητα, το χιούμορ και το ταλέντο του. Η Watts και ο Ledger υπήρξαν ζευγάρι από το 2002 μέχρι το 2004.

A post shared by Busy Philipps (@busyphilipps) on

Η ηθοποιός Busy Philipps βρέθηκε με την καλύτερη φίλη της,Michelle Williams, και πρώην αρραβωνιαστικιά του Ledger ανήμερα του θανάτου του. Μαζί ανέβασαν μια φωτογραφία, με την λεζάντα «It’s OK».  O Ledger γνώρισε την Williams στα γυρίσματα του «Brokeback Mountain» το 2005 και απέκτησαν μαζί μια κόρη – την 12χρονη Matilda. Τελικά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2007, τέσσερις μήνες πριν τον θάνατ;o του.

Το μοντέλο και ηθοποιός Lily Cole ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Ledger από την ταινία «Ο φανταστικός κόσμος του δρ Παρνάσους», η οποία έμελλε να είναι η τελευταία του Ledger. «Δεν μπορών αν πιστέψω πως είναι δέκα χρόνια από τότε που ο κόσμος έχασε την πιο όμορφη ψυχή» έγραψε η Cole, τονίζοντας πως είναι τυχερή που τον γνώρισε.