Νέες καθυστερήσεις για την «Barbie» με την Anne Hathaway

anne-hathaway Evan Agostini
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η ταινία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες πριν την άνοιξη του 2020.

Συνεχίζουν τα σοβαρά προβλήματα και οι καθυστερήσεις στη νέα live action ταινία με την Barbie της Mattel, αφού, όπως έχει διαρρεύσει, η πρεμιέρα της έχει μετατεθεί για τον Μάιο του 2020. Αρχικά η Mattel είχε επιλέξει την Amy Schumer για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την ηθοποιό μάλιστα να συνεισφέρει στη συγγραφή του σεναρίου.

Αρχική επιλογή της Mattel για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν η Amy Schumer.

Αργότερα όμως η Schumer παραιτήθηκε από την παραγωγή λόγω φορτωμένου προγράμματος και η Mattel γρήγορα στράφηκε στην Anne Hathaway με στόχο να προλάβει την πρεμιέρα της ταινίας τον Ιούνιο του 2018. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως νέος σκηνοθέτης θα είναι η Aletha Jones, η οποία έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο της με την κωμωδία «Fun Mom Dinner» τον περασμένο Αύγουστο.

Warner Bros.

H Mattel ζήλεψε την επιτυχία των ταινιών LEGO.

Τελικά όμως η Mattel φαίνεται ότι αναθεώρησε τα σχέδιά της και αποφάσισε να αναβάλει την πρεμιέρα για το 2020. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Deadline, οι παραγωγοί της ταινίας θεώρησαν πως ο έξτρα χρόνος θα τους δώσει την ευκαιρία να βγάλουν μια καλύτερη και πιο ποιοτική ταινία με την Hathaway. Άλλωστε πρόκειται για την πρώτη live action εκδοχή της Barbie και η Mattel δεν θέλει να «ριψοκινδυνέψει» τις κινηματογραφικές (και εισπρακτικές) προοπτικές της από βιασύνη, όπως αντίστοιχα πέτυχε η LEGO με τις πρόσφατες ταινίες της.