Δείτε τον τραυματισμό του Tom Cruise στα γυρίσματα των «Επικίνδυνων Αποστολών»

tom-cruise Lucas Jackson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο χολιγουντιανός αστέρας έσπασε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια ενός ριψοκίνδυνου stunt.

Το περασμένο καλοκαίρι η παραγωγή της νέας ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές» διακόπηκε προσωρινά καθώς ο Tom Cruise έσπασε τον αστράγαλό του κάνοντας ένα stunt. Ο Cruise είναι ένας από τους λίγους ηθοποιούς της γενιάς του που συνεχίζουν να κάνουν τις επικίνδυνες σκηνές οι ίδιοι.

Επειδή όμως πολλοί μπορεί να αμφισβητούν το εάν ο Cruise όντως κάνει μόνος του τις ριψοκίνδυνες σκηνές, το βίντεο του πρόσφατου τραυματισμού δόθηκε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε στον Graham Norton. Όπως είναι φυσικό, το ατύχημα του Cruise καταγράφηκε από πολλαπλές κάμερες, οπότε μπορεί κανείς να δει τον τραυματισμό του σε αργή κίνηση από πολλές λήψεις.

Στο βίντεο που παίχτηκε στην εκπομπή, ο Cruise ως Ethan Hunt επιχειρεί να πηδήξει από μια ταράτσα σε μια άλλη. Επειδή η απόσταση όμως είναι μεγάλη, ο Hunt ίσα που καταφέρνει να καλύψει την απόσταση, πέφτοντας με το στήθος πάνω στο κτίριο, όπως είχε σχεδιαστεί το stunt. Όπως όμως θα δείτε από το σχετικό βίντεο, ο Cruise έκοψε τη φόρα του με το πόδι του, προκαλώντας σοβαρό και επίπονο τραυματισμό. Ο ηθοποιός πάντως δεν πτοήθηκε από το τραυματισμό του και συνέχισε με τη σκηνή, όπως μπορούσε, για να μην χαλάσει η λήψη.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.