Diane Keaton: «Ο Woody Allen είναι φίλος μου και συνεχίζω να τον πιστεύω»

diane-keaton Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Εξακολουθεί να στηρίζει τον σκηνοθέτη, θεωρώντας πως οι ισχυρισμοί της Dylan Farrow είναι αβάσιμοι.

Τελευταία, αρκετοί ηθοποιοί έχουν ξεκαθαρίσει πως μετανιώνουν και δεν πρόκειται να συνεργαστούν ξανά με τον Woody Allen, με πιο πρόσφατη περίπτωση πιθανότατα αυτή της Kate Winslet. Παρά τη δημοσιότητα που έχουν πάρει ξανά οι καταγγελίες της Dylan Farrow, ο σκηνοθέτης έχει ακόμα στους υποστηρικτές του, όπως τον Alec Baldwin και την Diane Keaton.

Η Keaton επιβεβαίωσε τη στήριξή της στον Allen μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter. «Ο Woody Allen είναι φίλος μου και συνεχίζω να τον πιστεύω» έγραψε η Keaton, παραθέτοντας μια συνέντευξη του σκηνοθέτη από το 1992, όπου αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Farrow.

SNAP/REX/Shutterstock

Η Keaton υπήρξε «μούσα» του Woody Allen, παίζοντας σε πολλές ταινίες του.

Σε σχετικό άρθρο του το Vulture εξηγεί πως η Farrow είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στην Keaton σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2014, όπου επανέλαβε τις καταγγελίες της: «Με ήξερες όταν ήμουν μικρό κορίτσι, Diane Keaton» είχε δηλώσει τότε η Farrow, αναρωτώμενη στη συνέχεια εάν η Keaton την «ξέχασε».

Λίγους μήνες αργότερα η Keaton απάντησε στην Farrow μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στον Guardian, υποβαθμίζοντας τη σχέση που είχε μαζί της. Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως είχε γνωρίσει την Dylan Farrow «ίσως τρεις φορές» και ότι δεν ήταν ποτέ πραγματικά φίλη τής Mia Farrow.