Τα «Πάθη του Χριστού» επιστρέφουν με τον Jim Caviezel

passio-of-the-christ-Jim-caviezel
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο ηθοποιός θεωρεί πως το σίκουελ του Mel Gibson θα είναι η «μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία».

Το 2016 κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον Mel Gibson να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει μια συνέχεια στα «Πάθη του Χριστού» από το 2004. Οι συζητήσεις ατόνησαν για λίγο καιρό, μέχρι που ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Jim Caviezel, αποκάλυψε στην USA Today πως είναι έτοιμος να ξαναυποδυθεί τον Χριστό.

Οι τελευταίες φήμες ήθελαν τον Randall Wallace (σεναριογράφο του «Braveheart») να ετοιμάζει την ιστορία για τη συνέχεια του Gibson. Σύμφωνα με αυτές, η ιστορία θα εστιάσει στην Ανάσταση του Χριστού, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία.

Η νέα ταινία φαίνεται πως θα εξετάζει την Ανάσταση του Χριστού.

«Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορώ να πω και που θα σοκάρουν το κοινό» τόνισε στη συνέντευξή του ο Caviezel. Ο ηθοποιός ακόμη σχολίασε πως η συνέχεια που ετοιμάζει ο Gibson «θα είναι η μεγαλύτερη ταινία στη ιστορία», αποφεύγοντας όμως να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο.

Πέραν του (αναμενόμενου) σάλου που είχε προκληθεί από την απεικόνιση της βίας και τις κατηγορίες για αντισημιτισμό, η πρώτη ταινία του Gibson με τον Χριστό τα πήγε περίφημα στα box office, με εισπράξεις 612 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν το μπάτζετ ήταν μόλις 30 εκατομμύρια δολάρια.