Το μεγάλο comeback της Cher στο νέο «Mamma Mia» θα είναι glamorous

cher-mamma-mia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για τη συνέχεια στην ρομαντική κωμωδία βασισμένη στο τραγούδι των ABBA.

Μετά από επτά χρόνια απουσίας από τη μεγάλη η οθόνη, η Cher αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το τραγούδι και ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της ρομαντικής κωμωδίας «Mamma Mia!».

Πιο συγκεκριμένα, η Cher θα ενσαρκώσει την glamorous μητέρα της Ντόνα (του χαρακτήρα της Meryl Streep) και γιαγιά της Σόφι (Amanda Seyfried). Η ταυτότητα του χαρακτήρα της Cher αποκαλύπτεται στο τρέιλερ, όταν καταφτάνει (ακάλεστη) στο μαγευτικό νησί για να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της Sophie, η οποία την αποκαλεί «γιαγιά». Το τρέιλερ δείχνει τη Cher να ερμηnεύει σε μια σκηνή το κλασσικό «Fernando» των ABBA.

Εκτός από τη Streep και τη Seyfried, επιστρέφουν πολλά από τα κύρια μέλη του καστ, όπως ο Pierce Brosnan, ο Colin Firth, o Stellan Skarsgård και η Christine Baranski. Xρέη σκηνοθέτη και σεναριογράφου έχει αναλάβει ο Ol Parker, ο οποίος αποκάλυψε πως η ταινία θα διαδραματίζεται τόσο πριν όσο και μετά την πρώτη ταινία. Το «Mamma Mia! Here We Go Again» κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι.

Το νέο τρέιλερ της ταινίας προβλήθηκε στα βραβεία Grammy, όπου αποκαλύφθηκε ο ρόλος της Cher και μπορείτε να το δείτε εδώ.