Ο θάνατος της Natalie Wood ξανά στο προσκήνιο με νέα δεδομένα

natalie-wood
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η ηθοποιός φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με τον σύζυγό της λίγο πριν πνιγεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της χολιγουντιανής σταρ Natalie Wood ανοίγει ξανά μετά από 37 χρόνια. Η Wood πέθανε από πνιγμό το 1981 σε θαλάσσια περιοχή στο νησί Καταλίνα, κοντά σε μια βάρκα του οικογενειακού γιοτ «Splendour». Ο θάνατος της ηθοποιού είχε αποδοθεί τότε σε ατύχημα.

Ο σύζυγός της, Robert Wagner, ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Θύελλα στον εγκέφαλο», Christopher Walken, καθώς και ο καπετάνιος, Dennis Davern, ήταν όλοι στο γιοτ την επίμαχη βραδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Wood είχε παθολογικό φόβο για το νερό, ιδιαίτερα στο σκοτάδι, οπότε προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση που αποφάσισε να φύγει από το γιοτ και να πάρει την βάρκα το μοιραίο βράδυ.

AP

Η Wood και ο Wagner παντρεύτηκαν δύο φορές, το 1957 και το 1972, ενώ συμπρωταγωνίστησαν στην σειρά «Hart to Hart».

Οι έρευνες συνεχίστηκαν για πολλά χρόνια και οι αστυνομικές αρχές άνοιξαν επίσημα ξανά τον φάκελο της Wood το 2011. Ο Davern μάλιστα εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Goodbye Natalie, Goodbye Splendour», όπου ισχυρίζεται πως η Wood και ο Wagner είχαν μια έντονη λογομαχία λίγο πριν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με επερχόμενο επεισόδιο της τηλεοπτική εκπομπής «48 Hours» του CBS, νέα στοιχεία και μαρτυρίες έχουν έρθει στο φως, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση. Στο νέο επεισόδιο ο Davern εκφράζει την πεποίθηση πως ο Wagner ήταν μαζί με την Wood, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο νερό.

TNS

Σύμφωνα με τον καπετάνιο του γιοτ, ο Wagner φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με την Wood λίγο πριν το θάνατο της.

Μιλώντας στο Variety, ο υπαστυνόμος των αρχών του Λος Άντζελες, John Corina, εκτίμησε πως μετά τις έρευνες των τελευταίων έξι ετών, ο Wagner θεωρείται «πρόσωπο ενδιαφέροντος» περισσότερο από ποτέ στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο ίδιος ο Wagner δεν μίλησε στην εκπομπή του CBS, η οποία θα βγει στον αέρα το Σάββατο.