Δικαιώθηκε ο Jim Carrey σχετικά με τον θάνατο της πρώην συντρόφου του

Jim-carrey Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Απορρίφθηκε τελικά η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της Cathriona White εναντίον του κωμικού ηθοποιού.

O Jim Carrey δεν θα παραπεμφθεί τελικά στο δικαστήριο μετά την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι γονείς της πρώην συντρόφου του, Cathriona White. Οι γονείς της White ισχυρίστηκαν στην μήνυσή τους πως ο κωμικός ηθοποιός προμήθευσε την κόρη τους με την μοιραία δόση ναρκωτικών που την οδήγησε στον θάνατο.

Άρθρο του E! News σημειώνει πως η υπόθεση δεν θα εξεταστεί στα δικαστήρια, με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού να δηλώνει πως όλες οι κατηγορίες κατά του Carrey απορρίφθηκαν. Στην μήνυσή τους οι γονείς της White ισχυρίστηκαν πως ο ηθοποιός προμήθευσε συνταγογραφημένα φάρμακα στην κόρη τους, με τα οποία αυτοκτόνησε. Στο σημείωμα που άφησε η αυτόχειρας, η White αναφέρθηκε προσωπικά στον Carrey, ενώ σε ένα σημείωμά της από το 2013 που βρέθηκε στο iPad της, ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός την οδήγησε στην «κοκαΐνη, την πορνεία και την ψυχική κακοποίηση».

Reuters / Lucas Jackson

O κωμικός ηθοποιός ισχυρίζεται πως οι γονείς της πρώην συντρόφου τον εκβίασαν στο παρελθόν.

Ο Carrey με τη σειρά απάντησε με μήνυση, υπογραμμίζοντας πως η οικογένεια της πρώην συντρόφου του επιχειρούσε να τον εκβιάσει για δεύτερη φορά. Στην αγωγή του ο χολιγουντιανός αστέρας εξήγησε πως οι γονείς της White απαίτησαν εκατομμύρια δολάρια για να αποτρέψουν την κόρη τους από το να δημοσιοποιήσει τους ισχυρισμούς της πως της κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι ισχυρισμοί της White τελικά αποδείχτηκαν ψευδείς, καθώς υπολόγιζε να στηριχτεί σε πλαστογραφημένες ιατρικές εξετάσεις.

Μετά την απόρριψη της αγωγής των γονέων της White, ο Carrey δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση, με τον εκπρόσωπο του, όμως, να δηλώνει πως ο ηθοποιός «νιώθει ευγνώμων» για τη στήριξη που δέχτηκε σε αυτή την υπόθεση.