Οι φανς του «Sherlock» θα πρέπει να κάνουν κάποια χρόνια υπομονή

sherlock-benedict-cumberbatch
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι δημιουργοί της σειράς του BBC «δεν κλείνουν την πόρτα» στον δαιμόνιο ντετέκτιβ και συνιστούν υπομονή στους θαυμαστές του.

Σε μια νέα συνέντευξή τους στους Radio Times, οι δημιουργοί της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Sherlock» του BBC, Steven Moffat και ο Mark Gatiss, επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να επιστρέψει ο δαιμόνιος ντετέκτιβ, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει.

«Κανείς δεν έχει κλείσει ποτέ την πόρτα στον “Sherlock” – απλά λέμε το ίδιο πράγμα όλη την ώρα το οποίο αναφέρεται με διαφορετικούς τρόπους» δήλωσε ο Moffat. Στη συνέχεια εξήγησε πως αν και δεν υπάρχουν «άμεσα σχέδια» για έναν νέο κύκλο, «δεδομένου του συλλογικού ενθουσιασμού» που υπάρχει για κάτι τέτοιο, θα του προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη εάν δεν συμβεί.

Benedict Cumberbatch και Martin Freeman πρωταγωνιστούν ως Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον στην σειρά του BBC.

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχουν γενικότερες σκέψεις για κάποιον χρονικό ορίζοντα, ο Moffat απάντηση πως δεν ξέρει, κάνοντας λόγο για ένα «μεγάλο κενό» μέχρι τον επόμενο κύκλο. Ο συνεργάτης του Moffat έσπευσε να εξηγήσει πως αυτήν την περίοδο εργάζονται πάνω σε μια μεταφορά του «Δράκουλα», η οποία θα κρατήσει «τουλάχιστον δύο χρόνια», βάζοντας έτσι σε πάγο οποιαδήποτε σκέψη για τον «Sherlock». Εντούτοις, ο Gatiss σχολίασε «ποτέ μην λες ποτέ», αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχουν ιδέες για μια συνέχεια.

«Μπορώ να μας δω να κάνουμε κι άλλους κύκλους Sherlock στο μακρινό μέλλον» υπογράμμισε ο Moffat. Καταλήγοντας ο συνδημιουργός της σειράς με τον Benedict Cumberbatch και τον Martin Freeman ξεκαθάρισε πως «κάθε φορά που ο Sherlock επιστρέφει, είναι ένα reunion».