O Matt Smith θα είναι ο Charles Manson στο «Charlie Says»

matt-smith
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η σκηνοθέτης του «American Psycho» θα αφηγηθεί την ιστορία του διαβόητου Manson από μια άλλη οπτική.

Η ζωή και τα πεπραγμένα του διαβόητου Charles Manson, ο οποίος πέθανε πρόσφατα στη φυλακή, έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και θα αποτελέσει θέμα δύο ταινιών. Η πρώτη και πιο γνωστή από τον Quentin Tarantino, έχει ήδη ένα all-star καστ και θα αφηγείται τους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Manson.

Η δεύτερη ταινία, η οποία έχει τον τίτλο «Charlie Says», θα αφηγηθεί την ιστορία τριών γυναικών που καταδικάστηκαν σε θάνατο για την εμπλοκή τους στους φόνους, με την ποινή αργότερα να μετατρέπεται σε ισόβια κάθειρξη. Ο Matt Smith θα υποδυθεί τον Manson, ενώ η Merritt Wever θα ενσαρκώσει την Karlene Faith, μια φοιτήτρια η οποία ανέλαβε να διδάξει τις τρεις καταδικασμένες γυναίκες. Στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης οι Suki Waterhouse, Hannah Murray, Carla Gugino και Kaylie Carter.

AP

Σκηνοθέτης του «Charlie Says» είναι η Mary Harron, η οποία στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει το «American Psycho». Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει η Guinevere Turner και θα βασιστεί στο bestseller του Ed Sanders «The Family», καθώς και στο βιβλίο της Faith με τίτλο «The Long Prison Journey of Leslie Van Houten».

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η Harron σχολίασε πως το σενάριο της Turner δίνει μια «φρέσκια και μοναδική ματιά» στην ιστορία του Manson και τους διαβόητους φόνους, ενώ εξέφρασε τη χαρά της με την τελική επιλογή του καστ. Τα γυρίσματα της ταινίας θα κινήσουν την άνοιξη, ώστε να είναι έτοιμη για το φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου.