O Brad Pitt ενεπλάκη σε καραμπόλα

brad-pitt Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Και αυτό, εν μέσω διαπραγματεύσεων με την Angelina Jolie για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Τυχαίο;

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο Brady Pitt ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς όμως να προκληθεί τραυματισμός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, ο ηθοποιός έπεσε με το αυτοκίνητο του μάρκας Tesla πάνω σε ένα Nissan Altima, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα Kia Soul.

Το ατύχημα πάντως δεν θεωρείται σοβαρό, αφού δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και δεν χρειάστηκε η συνδρομή ασθενοφόρου. Ο 54χρονος ηθοποιός φωτογράφισε τις ζημιές, αντάλλαξε στοιχεία και φάνηκε να τα βρίσκει με τους άλλους οδηγούς.

Όπως φαίνεται, ο χολιγουντιανός αστέρας δεν πρόσεχε στον δρόμο, αφού αυτόν τον καιρό παίρνει διαζύγιο από την πρώην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του Angelina Jolie, η οποία κατέθεσε την σχετική αίτηση το 2016. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δικηγόρων δυο πλευρών συνεχίζονται.

Το περασμένο έτος οι δυο ηθοποιού έφτασαν σε μια προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, τα οποία μένουν με την Jolie στο Λος Άντζελες και τον Pitt να έχει δικαιώματα επίσκεψης. Στην αίτηση διαζυγίου του, ο Pitt αναζητούσε κοινή επιμέλεια.