Η Reese Witherspoon υπήρξε θύμα λεκτικής και ψυχολογικής βίας στη σχέση της

reese-witherspoon John Salangsang
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

«Το γεγονός ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου με άλλαξε σε κυτταρικό επίπεδο» δήλωσε η χολιγουντιανή ηθοποιός.

Με αφορμή το σκάνδαλο Weinstein και το κίνημα #MeToo που αναπτύχθηκε στη συνέχεια, η Reese Witherspoon αποκάλυψε πρόσφατα πως έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από ένα σκηνοθέτη στην ηλικία των 16 ετών. Σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της η Witherspoon μίλησε για μια καταχρηστική σχέση που είχε σε νεαρή ηλικία και πώς κατάφερε να την ξεπεράσει.

Η εμφάνιση της Reese Witherspoon στην εκπομπή Super Soul Sunday έγινε στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινία φαντασίας με τίτλο «A Wrinkle in Time», όπου συμπρωταγωνιστεί με την Oprah Winfrey.

Invision/AP / Jordan Strauss

H Oprah Winfrey τιμήθηκε στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες.

Όπως αποκάλυψε η Witherspoon, στο παρελθόν είχε συνάψει σχέση με έναν άνδρα ο οποίος της ασκούσε ψυχολογική και λεκτική βία. Όταν όμως τα όρια ξεπεράστηκαν, αντιλήφθηκε πως έπρεπε να πάρει μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση. Κάτι τέτοιο, συμπλήρωσε στην συνέχεια, είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν κανείς δεν έχει αυτοπεποίθηση.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε πως η καταχρηστική σχέση τη στιγμάτισε, αλλά τόνισε πως δεν θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που είναι σήμερα εάν δεν την είχε τερματίσει. «Το γεγονός ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου άλλαξε το ποια είμαι σε κυτταρικό επίπεδο» σχολίασε η Witherspoon.

Μετά τον χωρισμό της, οι φίλοι της παρατήρησαν πως έγινε «εντελώς διαφορετικός άνθρωπος» με την ίδια να σχολιάζει πως ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της. «Είμαι διαφορετικός άνθρωπος τώρα και είναι ένας λόγος που μπορώ να πω “ναι, έχω φιλοδοξίες” επειδή κάποιος προσπάθησε να μου το στερήσει αυτό».