Η ζωή του Ιούλιου Καίσαρα με τη ματιά του Martin Scorsese

Julius-caesar
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης θα συνεργαστεί με τον δημιουργό των «Tudors» και «Vikings».

Ο Martin Scorsese θα συνεργαστεί με τον σεναριογράφο Michael Hirst στη δημιουργία της δραματικής τηλεοπτικής σειράς «The Caesars» με θέμα τη ζωή στην αρχαία Ρώμη. Ο Hirst θεωρείται «ειδικός» στα ιστορικά τηλεοπτικά δράματα, καθώς είναι ο δημιουργός των σειρών «The Tudors» και «Vikings».

Σύμφωνα με άρθρο του Guardian, ο Scorsese και ο Hirst έχουν ήδη γράψει τον πιλότο της σειράς και έχουν ετοιμάσει γενικότερα πλάνα για «πολλούς κύκλους», εφόσον βρεθεί το κατάλληλο στούντιο. Το άρθρο μάλιστα αναφέρει ότι στόχος των δύο είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Ιταλία το επόμενο έτος, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η τηλεοπτική (ή διαδικτυακή) στέγη του «The Caesars».

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη, ο Hirst δήλωσε πως η σειρά θα έχει αναφορές στο παρόν, ενώ θα εστιάζει στον νεαρό Ιούλιο Καίσαρα, όταν ήταν «εξαιρετικά ενδιαφέρων και φιλόδοξος».

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.