Ένα επικό γεύμα 15 πιάτων βασισμένο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

lord-of-the-rings-gandalf-frodo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ένας φαν βαρέθηκε το ποπ κορν και τα αναψυκτικά και πήρε ιδέες από τις αγαπημένες του ταινίες.

Η τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Peter Jackson αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες τριλογίες φαντασίας, με τις τρεις ταινίες να μεταφέρουν με μεγάλη ακρίβεια τον κόσμο του Tolkien στην μεγάλη οθόνη. Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία, αλλά και το μεράκι των σχεδιαστών ειδικών εφέ, η «Μέση Γη» ζωντάνεψε και αποτέλεσε «οδηγό» για άλλες ταινίες και σειρές όπως το «Game of Thrones».

Οι μαραθώνιες back-to-back προβολές της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» δεν είναι κάτι καινούριο – κάτι αντίστοιχο κάνουν οι φανς των «Star Wars» εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ένας Βρετανός συγγραφέας είχε μια πρωτότυπη ιδέα για να περάσει ακόμα πιο ευχάριστα η ώρα.

Ο Nate Crowley αποφάσισε να συνθέσει ένα ιδιαίτερο μενού βασισμένο σε μια από τις «πιο σημαντικές σκηνές» των ταινιών όπου οι ήρωες γευματίζουν. Το «γεύμα» του Crowley περιλαμβάνει συνολικά 15 διαφορετικά πιάτα και ξεκινά από απλά πράγματα όπως κέικ και τσάι, μέχρι πιο ευφάνταστα και λαχταριστά πιάτα όπως χοιρινό, σαρδέλες και ψητά λαχανικά.

Αφού λοιπόν ανέβασε επιγραμματικά το μενού του, ο Crowley έκανε τις σχετικές προετοιμασίες και απόλαυσε το επικό γεύμα του, παράλληλα με τις τρεις ταινίες του Peter Jackson. Μπορεί να μην εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του στην κουζίνα και οι συνδυασμοί να μην είναι οι καλύτεροι, αλλά σίγουρα ξεχώρισε για την πρωτότυπη ιδέα του.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.