Νέα σειρά Muppets και άλλα μεγάλα σχέδια της Disney για τον χώρο του streaming

star-wars-muppets
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Θα ανταγωνιστεί το Netflix με live-action σειρά «Star Wars», νέα σειρά «Muppets» και αποκλειστικές ταινίες.

Με τις υπηρεσίες streaming να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, η Disney έχει καταστρώσει τα δικά της σχέδια για μια online πλατφόρμα που θα ανταγωνιστεί τα Netflix, Hulu και Amazon. Τα σχέδια για μια τέτοια υπηρεσία έγιναν γνωστά πριν από λίγο καιρό, αλλά τώρα έρχονται στο φως πληροφορίες για τις παραγωγές που ετοιμάζει η Disney.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν το reboot των «Muppets», μια live-action σειρά «Star Wars» καθώς και σειρές «εμπνευσμένες» από τις ταινίες «Μπαμπούλας Α.Ε.» και «High School Musical». Η Disney απέκτησε το The Muppets Studio το 2004 και δημιούργησε μια σειρά για το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η οποία όμως κράτησε μόλις μια σεζόν. Η νέα online πλατφόρμα, όμως, φαίνεται πως θα αποτελέσει το νέο σπίτι του Kermit, της Miss Piggy και των άλλων αγαπημένων χαρακτήρων της παρέας τους.

Από το 2019 οι νέες ταινίες με τους υπερήρωες της Marvel θα εμφανίζονται αποκλειστικά στην νέα υπηρεσία streaming της Disney.

Οι φήμες για μια live-action σειρά «Star Wars» κυκλοφορούν για πολλά χρόνια, αλλά φαίνεται πως η επιτυχία σειρών όπως τα «Game Of Thrones» και «Star Trek» έπεισε την Disney να βάλει μπρος τα φιλόδοξα σχέδιά της. Πέραν της σειράς, η Disney έχει ανακοινώσει πλάνα για δυο νέες σειρές ταινιών μετά την ολοκλήρωση της sequel τριλογίας στην ιστορία των Skywalkers.

Εκτός όμως από τις νέες παραγωγές, η Disney σκοπεύει να συγκεντρώσει όλες τις ταινίες Marvel και «Star Wars» για να τις παρέχει αποκλειστικά μέσω της δικής της υπηρεσίας. Αυτό αναπόφευκτα θα δημιουργήσει προβλήματα στους ανταγωνιστές της Disney, όπως το Netflix το οποίο φιλοξενεί πολλές από τις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές της Marvel, όπως το «Daredevil». Η Disney έχει ξεκαθαρίσει πως από το 2019 δεν θα προβάλλονται νέες ταινίες στο Netflix, βάζοντας έτσι ένα τέλος στη συνεργασία τους. Στόχος της Disney είναι να λανσάρει την υπηρεσία της, αρχικά στις ΗΠΑ, μέσα στο 2019.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.