Κερδίστε προσκλήσεις από τη Nova και δείτε πρώτοι την ταινία «Do it yourself»

do-it-yourself
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η Nova σε συνεργασία με το clickatlife προσφέρει πέντε διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας που θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 20.00 σε κεντρικό κινηματογράφο της πόλης.

O Άλκης είναι ένας διαρρήκτης με ποικιλόμορφες τεχνικές – η τελευταία περιλαμβάνει την εξερεύνηση πολυτελή σπιτιών. Δεν είναι όμως και τόσο τυχερός, αφού στην τελευταία «αποστολή»  του, οι αστυνόμοι τον συλλαμβάνουν, κάνοντας την φυλακή το καινούργιο σπίτι του.

O Άλκης βρίσκεται να εκτίει 4 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, έρχεται σε επαφή μαζί του ένας από τους μεγαλύτερους κακοποιούς και του προτείνει  να  χρηματοδοτήσει την εξαγορά της ποινής του, αν αυτός είναι διατεθειμένος να μπει σε ένα ακόμη σπίτι και να βρει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.
Ο Άλκης δέχεται και σύντομα βρίσκεται να δουλεύει σερβιτόρος στο σπίτι του κακοποιού. Θα τα καταφέρει ή πίσω από όλο αυτό κρύβονται άλλα στοιχεία…….

Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μάκης Παπαδημητρίου, Αργύρης Ξάφης, Πάνος Κορώνης, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Λούλης.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσιλιφώνης

Info
Στους κινηματογράφους από τις 8/3/18
Διανομή: Odeon
Nova Συμπαραγωγή

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.