Αρνητικός ο Matt LeBlanc στην προοπτικής επανένωσης για τα «Φιλαράκια»

matt-leblanc Matt Sayles
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Δεν νομίζω πως θέλει να δει κανείς τον Joey να κάνει κολονοσκόπηση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Matt LeBlanc μπορεί να μην είχε την ανάλογη επιτυχία στην μεγάλη οθόνη μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον ενδιαφέρει μια ενδεχόμενη επανένωση. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας υπογράμμισε: «Θα ήταν καλύτερο για τον κόσμο να το ξεχάσει».

Η θρυλική κωμική σειρά που έθεσε τις βάσεις για τα σύγχρονα τηλεοπτικά sitcoms έληξε το 2004 μετά από δέκα κύκλους και παραμένει αρκετά δημοφιλής ακόμα και σήμερα. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φήμες για μια ενδεχόμενη επιστροφή των συντελεστών στην σειρά, χωρίς όμως να έχει προκύψει τίποτα.

Reuters / Mike Blake

Η σειρά απέσπασε συνολικά έξι βραβεία Emmy.

Οι τελευταίες φήμες κυκλοφόρησαν όταν η Jennifer Aniston συζήτησε το ενδεχόμενο μιας επανένωσης, αλλά ο LeBlanc θέλησε να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος πραγματικά θέλει να δει αυτό το reunion, αλλά εκείνη η σειρά ήταν για μια συγκεκριμένη περίοδο στις ζωές εκείνων των χαρακτήρων, από τα 20 μέχρι τα 30» σχολίασε ο «Joey» στην ραδιοφωνική εκπομπή.

Επομένως, ο ίδιος δεν βρίσκει ενδιαφέρουσα την προοπτική μιας σειράς που να εξετάζει την επόμενη περίοδο των χαρακτήρων, θεωρώντας πως «είναι σχεδόν σαν την περίπτωση που το βιβλίο είναι καλύτερο από την ταινία. Η φαντασία όλων για το τι κάνουν τώρα [οι ήρωες της σειράς] είναι καλύτερη». Καταλήγοντας, ο LeBlanc εξήγησε με χιουμοριστικό και παραστατικό τρόπο: «Δεν νομίζω θέλει να δει κανείς τον Joey να κάνει κολονοσκόπηση, είναι καλύτερο για τον κόσμο να το ξεχάσει».

Μπορεί να υπάρχουν σχέδια για reunion, αλλά φαίνεται πως σύντομα θα ανοίξει ένα «κανονικό» Central Perk για τους θαυμαστές της σειράς.

Πέραν όμως της απροθυμίας του LeBlanc να επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, υπάρχουν και οι ενδοιασμοί των συντελεστών της σειράς πίσω από την κάμερα. Η Marta Kauffman, μια εκ των δημιουργών της σειράς, δήλωσε το 2016 πως «ποτέ δεν θα υπάρξει reunion ταινία», συμπληρώνοντας πως η σειρά ήταν «για εκείνη την περίοδο στη ζωή του καθενός όπου οι φίλοι αποτελούν την οικογένεια και όταν αποκτήσει κανείς οικογένεια, δεν υπάρχει πια ανάγκη».

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.