«Once Upon A Time In Hollywood» ο τίτλος της νέας ταινίας του Quentin Tarantino

quentin-tarantino-brad-pitt-leonardo-dicaprio
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Κατενθουσιασμένος δηλώνει ο σκηνοθέτης που θα συνεργαστεί με τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt.

Μετά τον Leonardo DiCaprio, ήρθε και η σειρά του Brad Pitt να τα βρει με τον Quentin Tarantino ώστε να παίξει στην επόμενη ταινία του, η οποία θα έχει τον τίτλο «Once Upon A Time In Hollywood». Ο Tarantino περιέγραψε πρόσφατα την ταινία ως «μια ιστορία που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες το 1969, στην κορύφωση του hippy Χόλυγουντ».

Ο DiCaprio αναμένεται να παίξει τον ρόλο του Rick Dalton, ενός πρώην αστέρα τηλεοπτικής σειράς western, ενώ ο Pitt θα ενσαρκώσει τον Cliff Booth, τον επί χρόνια κασκαντέρ-ντουμπλέρ του Dalton. «Οι δυο τους αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα Χόλυγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια, αλλά ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γειτόνισσα, την Sharon Tate» εξήγησε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.

Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια ο Tarantino, έχει αφιερώσει τα τελευταία πέντε χρόνια γράφοντας το σενάριο του «Once Upon A Time In Hollywood», ενώ ζει στην πόλη του Λος Άντζελες σχεδόν όλη του τη ζωή. «Είμαι κατενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ αυτή την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλυγουντ που δεν υπάρχουν πια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος από την δυναμική συνεργασία των DiCaprio και Pitt ως Rick και Cliff» κατέληξε ο Tarantino.

Την Margot Robbie έχει βάλει στο μάτι ο Tarantino για τον ρόλο της Sharon Tate.

Ο Tarantino συνεργάστηκε με τον Pitt στο «Άδωξοι μπάσταρδη» του 2009, το οποίο προτάθηκε για οχτώ βραβεία Όσκαρ, ενώ o DiCaprio έπαιξε στο «Django, ο τιμωρός» το 2012, το οποίο κέρδισε πέντε βραβεία στα Όσκαρ εκείνης της χρονιάς. Έχοντας ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους DiCaprio και Pitt, ο σκηνοθέτης θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Margot Robbie, η οποία φαίνεται πως είναι το φαβορί για τον ρόλο της Sharon Tate.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό της παραγωγής, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα, ώστε η ταινία να κάνει την πρεμιέρα της στις 9 Αυγούστου του 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως η ημερομηνία κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς συμπίπτει με την 50ή επέτειο των φόνων που διέπραξαν ακόλουθοι του Charles Manson, μετά το μακελειό στο σπίτι της Tate.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.