«Δεύτερη ευκαιρία» από τα Όσκαρ στον Warren Beatty και την Faye Dunaway

faye-dunaway-warren-beatty
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Οι δύο βετεράνοι ηθοποιοί βρέθηκαν άθελα τους στο επίκεντρο των περσινών Όσκαρ με την γκάφα τους.

Η περσινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ έχει μείνει στην ιστορία για την «επική γκάφα» που σημειώθηκε για το βραβείο καλύτερης ταινίας. Λόγω «σφαλμάτων» από την πλευρά της PricewaterhouseCooper, δόθηκε λάθος φάκελος στους παρουσιαστές για το συγκεκριμένο βραβείο, προκαλώντας αμηχανία και κομφούζιο. Οι δύο ηθοποιοί αρχικά ανακοίνωσαν πως το βραβείο καλύτερης ταινίας πήγε στο «La La Land», μέχρι όμως να αντιληφθούν το σφάλμα, απονέμοντας το τελικά στο «Moonlight».

Reuters / Lucy Nicholson

Οι διοργανωτές των Όσκαρ θέλουν αποφύγουν αντίστοιχες σκηνές στο μέλλον.

Σύμφωνα με το TMZ η Ακαδημία αποφάσισε να δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία» στους περσινούς παρουσιαστές του βραβείου, τον Warren Beatty και την Faye Dunaway. Το σχετικό άρθρο αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν στις πρόβες για την τελετή που γίνονται στο Dolby Theater.

Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί επίσημα ποιο βραβείο θα παρουσιάσουν, ωστόσο πηγές του άρθρου σημειώνουν πως τόσο ο Beatty όσο και η Dunaway αναμένονται να αστειευτούν με το περσινό «φιάσκο». Υπομονή μέχρι το βράδυ της  Κυριακής, 4 Μαρτίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η 90ή τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.