Πρώτες πληροφορίες για το σίκουελ του «Να με φωνάζεις με τ' όνομά σου»

call-me-by-your-name
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Θα είναι μια νέα ταινία, με διαφορετικό τόνο» υποσχέθηκε ο σκηνοθέτης για την συνέχεια που ετοιμάζει.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες οσκαρικές ταινίες της χρονιάς, το «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» του Luca Guadagnino, θα αποκτήσει σύντομα συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι η δραματική ταινία έχασε το βραβείο καλύτερης ταινίας, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω σε μια συνέχεια της ταινίας σε συνεργασία με τον συγγραφέα του πρωτότυπου μυθιστορήματος, André Aciman. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Armie Hammer και Timothée Chalamet, θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Oliver και Elio αντίστοιχα.

Reuters

O 89χρονος James Ivory, ο οποίος διασκεύασε το σενάριο της ταινίας, είναι ο γηραιότερος νικητής βραβείου Όσκαρ.

Μιλώντας στην USA Today, ο Guadagnino αποκάλυψε πως η συνέχεια θα διαδραματιστεί «πέντε ή έξι χρόνια μετά» την πρώτη ταινία, ενώ σχολίασε πως «θα είναι μια νέα ταινία, με διαφορετικό τόνο».

«Θα δείτε πολλά από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο» δήλωσε στη συνέχεια ο σκηνοθέτης. Όταν ρωτήθηκε πότε αναμένεται να γυριστεί η ταινία, ο Guadagnino απάντησε πως ακόμα δεν έχει γραφτεί το σενάριο.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.