Νέο θρίλερ με τον John Travolta

John-travolta Richard Shotwell
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το «Moose» αφηγείται την ιστορία ενός φανατικού θαυμαστή που ξεπερνά τα όρια.

Παράλληλα με τις μουσικές ενασχολήσεις του με τους Limp Bizkit, ο Fred Durst έχει ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία τα τελευταία χρόνια, έχοντας γυρίσει ταινίες όπως το δράμα «The Education of Charlie Banks» με τον Jesse Eisenberg και την βιογραφική ταινία «Τα αουτσάιντερ» με τον Ice Cube.

Reuters

Ο Fred Durst είναι πιο γνωστός ως frontman των Limp Bizkit.

Μετά από δέκα περίπου χρόνια, ο Durst έχει βάλει μπρος σχέδια για μια νέα ταινία, το θρίλερ «Moose», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο John Travolta. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο Travolta θα παίξει τον ρόλο ενός φανατικού σινεφίλ εμμονικό με έναν αστέρα, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Devon Sawa.

REX/Shutterstock / Unimedia Images

O Deveno Sawa πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά «Somewhere Between».

Οι εμμονές του φανατικού θαυμαστή σιγά σιγά ξεπερνούν τα όρια, σε σημείο που αποφασίζει να καταστρέψει την ζωή του αστέρα. Το άρθρο σημειώνει πως η ιστορία της ταινίας είναι εμπνευσμένη από μια αντίστοιχη εμπειρία του Durst με έναν φανατικό θαυμαστή του. Τα γυρίσματα του «Moose» έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία εξόδου.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.