Ξανασμίγουν η Donna και η Kelly του «Μπέβερλι Χιλς»;

tori-spelling-Jennie-garth Amy Sussman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Στα σκαριά νέο project των Tori Spelling και Jennie Garth που θυμίζει κάτι από «Entourage».

Η Tori Spelling και η Jennie Garth σχεδιάζουν να ξανασμίξουν στην μικρή οθόνη σε μια σειρά εμπνευσμένη από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Σύμφωνα με άρθρο του People, οι δυο σταρ θα παίξουν «παρατραβηγμένες» εκδοχές των εαυτών τους με σατυρικές παραπομπές στη θρυλική τηλεοπτική σειρά.

Η είδηση κυκλοφόρησε μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε η Spelling στο Instagram έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου του CBS, όπου και συμπεριέλαβε hashtags σχετικά με τη θρυλική σειρά και την Garth. Όπως αφήνει να εννοηθεί η Spelling, το νέο project φαίνεται πως θα έχει να κάνει με τη σχέση των δύο ηθοποιών με αναφορές στη σειρά που τις έκανε παγκοσμίως γνωστές.

Η πολυαγαπημένη σειρά «Beverly Hills, 90210», όπως είναι το όνομά της στα αγγλικά, έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη τον Οκτώβριο του 1990 και ολοκληρώθηκε δέκα σεζόν αργότερα, το Μάιο του 2000. Οι πρωταγωνιστές – όπως οι Jason Priestley, Shannen Doherty και Luke Perry – έγιναν ινδάλματα και η σειρά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, θέτοντας τις βάσεις για πολλές άλλες μελοδραματικές τηλεοπτικές σειρές με έμφαση στη νεολαία που ακολούθησαν.

Η τεράστια επιτυχία της πρωτότυπης σειράς είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει το 2008, με ανάμεικτες και μέτριες όμως κριτικές. Αρκετά μέλη της original σειράς έκαναν την επανεμφάνισή τους στη νέα εκδοχή, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και τελικά η σειρά κράτησε μόλις πέντε σεζόν.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.