Έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ Quentin Tarantino και Margot Robbie

margot-robbie
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός προορίζεται για τον ρόλο της Sharon Tate στο «Once Upon A Time In Hollywood».

Αφού κατάφερε να βρει νέα κινηματογραφική στέγη και εξασφάλισε την απαραίτητη χρηματοδότηση, ο Quentin Tarantino προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο στάδιο προπαραγωγής για την επόμενη ταινία του, η οποία τιτλοφορείται «Once Upon A Time In Hollywood».

Μετά την ανακοίνωση για συνεργασία με τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt, ο Tarantino έχει στρέψει το βλέμμα του στην Margot Robbie, την οποία υπολογίζει για τον ρόλο της Sharon Tate. Παρά το γεγονός ότι η Robbie συχνά εμφανίζεται ως το φαβορί για τον ρόλο, οι επίσημες διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών μόλις ξεκίνησαν.

Ο DiCaprio αναμένεται να υποδυθεί τον Rick Dalton, ενός πρώην αστέρα τηλεοπτικής σειράς western, ενώ ο Pitt θα ενσαρκώσει τον Cliff Booth, τον επί χρόνια κασκαντέρ-ντουμπλέρ του Dalton. «Οι δυο τους αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα Χόλυγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια, αλλά ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γειτόνισσα, την Sharon Tate», εξήγησε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφερόμενους στους συγκεκριμένους χαρακτήρες.

O Tarantino σκοπεύει να ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο έτος, ώστε να γίνει η πρεμιέρα της ταινίας τον Αύγουστο του 2019. Εφόσον όλα πάνε βάσει προγραμματισμού, η πρεμιέρα θα συμπέσει με την 50ή επέτειο των φόνων που διέπραξαν ακόλουθοι του Charles Manson, μετά το μακελειό στο σπίτι της Tate.