Τα «Φανταστικά ζώα 2» με Jude Law και Johnny Depp μας γυρίζουν στο Χόγκουαρτς

jude-law
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το νέο teaser τρέιλερ για τη δεύτερη πρίκουελ ταινία του Χάρι Πότερ.

Το νέο teaser τρέιλερ του «Φανταστικά ζώα 2» κυκλοφόρησε και μας «επιστρέφει» στην θρυλική σχολή μαγείας του Χόγκουαρτς. Η νέα ταινία, της οποίας ο τίτλος στα αγγλικά είναι «Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald», αποτελεί τη δεύτερη από τα πέντε συνολικά «πρίκουελ» που έγραψε η J.K. Rowling.

Όπως αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος της ταινίας, ο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ – τον οποίο υποδύεται ξανά ο Johnny Depp – βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας, καθώς έχει δραπετεύσει από τη φυλακή και ετοιμάζει ένα νέο, σατανικό σχέδιο. Έτσι λοιπόν ο Νιουτ Σκαμάντερ (Eddie Redmayne) και ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Jude Law) θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τον σκοτεινό μάγο.

Στο νέο τρέιλερ εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Jude Law στον ρόλο του (νεαρού) διευθυντή της σχολής μαγείας, τον οποίο ενσάρκωσε σε μεγαλύτερη ηλικία ο Michael Gambon στις ταινίες Χάρι Πότερ.

Το τρέιλερ μας δίνει κλεφτές ματιές στους χαρακτήρες που υποδύονται ο Dan Fogler, ο Ezra Miller και η Zoë Kravitz, ενώ ξεχωρίζει η πιο επιβλητική παρουσία του Johnny Depp στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.