Συγκινημένη η Reese Witherspoon από πτυχιακή εργασία για την «Εκδίκηση της ξανθιάς»

legally-blonde-reese-witherspoon
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Δημοσιογράφος έγραψε πτυχιακή εργασία 15.000 λέξεων πάνω στην κωμική ταινία της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Οι συνεντεύξεις που γίνονται για την προώθηση μιας ταινίας συχνά έχουν την αίσθηση ρουτίνας για τους πρωταγωνιστές, καθώς βρίσκονται για ώρες σε κάποιο ξενοδοχείο και απαντούν ξανά και ξανά σε παρόμοιες, τυποποιημένες και αναμενόμενες ερωτήσεις. Παράλληλα όμως δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς δημοσιογράφους να γνωρίσουν – έστω και για δέκα λεπτά – τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και ενίοτε οι συναντήσεις αυτές κρύβουν εκπλήξεις.

Μια από αυτές τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις συνέβη σε πρόσφατη συνέντευξη της Reese Witherspoon για τη νέα της ταινία «A Wrinkle In Time» με την Oprah Winfrey και την Mindy Kaling. Η δημοσιογράφος Lucy Ford ξεκίνησε εξηγώντας πως είναι μεγάλη θαυμάστρια της Witherspoon, κάτι το οποίο απέδειξε γράφοντας μια πτυχιακή εργασία 15.000 λέξεων πάνω στην κωμική ταινία «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Η Ford μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να δώσει στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό ένα αντίγραφο της εργασίας της.

«Μπορείς να τη διαβάσεις, να την κάψεις, να καθαρίσεις τα τζάμια σου με αυτή» είπε η Ford, με την ηθοποιό να την ευχαριστεί συγκινημένη, τονίζοντας πως η κίνηση ήταν γλυκιά και ότι την άγγιξε στην καρδιά. Μάλιστα η Witherspoon αντιλήφθηκε πως η Ford είχε ψεκάσει τις σελίδες της εργασίας με κολόνια – μια κίνηση που παραπέμπει στις πρακτικές της ηρωίδας της ταινίας.

Twitter / Lucy J. Ford

Μιλώντας αργότερα στο BBC, η δημοσιογράφος εξήγησε πως έχει δει την ταινία πάνω από 800 φορές και πως στόχος της εργασίας της ήταν να εξετάσει τον ρόλο της στην δημιουργία δυνατών γυναικείων χαρακτήρων. Η ίδια χαρακτήρισε την εργασία της ως ένα «ερωτικό γράμμα 15.000 λέξεων» και δήλωσε κατενθουσιασμένη με την συνέντευξη και την αντίδραση της Witherspoon.