Με προδιαγραφές Όσκαρ και στοιχεία «Trainspotting» η επόμενη ταινία James Bond

danny-boyle Chris Pizzello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Danny Boyle θα συνεργαστεί με τον σεναριογράφο του «Trainspotting» στη νέα ταινία του «007».

Μετά από μήνες αναζήτησης, οι παραγωγοί της Eon και της MGM έφτασαν σε συμφωνία με τον Danny Boyle για τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας James Bond. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη σε συνέντευξή του στο περιοδικό Metro.

Όπως αποκάλυψε ο Βρετανός σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος του «Trainspotting», John Hodge, δουλεύει πάνω στο σενάριο της ταινίας, βασισμένος σε μια ιδέα που τους προέκυψε από κοινού. Όταν ρωτήθηκε για αυτό, ο Boyle απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, λέγοντας πως θα ήταν «ανόητο» εκ μέρους του να αποκαλύψει οτιδήποτε την παρούσα στιγμή.

Η τελευταία ταινία του Craig στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ κυκλοφορεί το 2019.

Η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας έχουν προγραμματιστεί για το τέλος της χρονιάς, ενώ η πρεμιέρα της έχει οριστεί για τις 8 Νοεμβρίου του 2019. Αυτή θα είναι λογικά η τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου. Ο Βρετανός ηθοποιός είχε εκφράσει σοβαρούς ενδοιασμούς, αλλά τελικά έφτασε σε συμφωνία με τους παραγωγούς τον περασμένο Απρίλιο.