Θύμα επίθεσης με μαχαίρι ο ανιψιός της Elizabeth Hurley

miles-hurley MilesHurley1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Προσευχόμαστε να πιάσουν αυτά τα ζώα, πριν μακελέψουν ή σκοτώσουν κάποιον» δήλωσε η ηθοποιός.

Ο Miles Hurley, μοντέλο και ανιψιός της Elizabeth Hurley, έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο την Πέμπτη 8 Μαρτίου. «Το τραύμα του είναι σοκαριστικό, ακόμα έχει τεράστιο πόνο και δυσκολεύεται να κινηθεί, αλλά αναρρώνει σιγά-σιγά» δήλωσε μέσω Instagram την περασμένη Κυριακή η Hurley, συμπληρώνοντας πως η αδερφή της είναι καταπληκτική μητέρα η οποία προσέχει τον Miles και τον φίλο του που τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Λονδίνου – οι οποίες δεν κατονόμασαν τα δύο θύματα – ο Hurley και ο φίλος του δέχτηκαν πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην περιοχή Nine Elms, στα νοτιοανατολικά της πόλης. Η αστυνομία έλαβε τη σχετική κλήση στις 20:52 και ένα ασθενοφόρο μετέφερε τα δυο θύματα ηλικίας 21 ετών σε νοσοκομείο. Τα τραύματα, αναφέρει η ανακοίνωση, δεν ήταν σοβαρά.

Η Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για το συμβάν μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφίες του ανιψιού της και αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση. Η Elizabeth Hurley αναφέρει πως ο ανιψιός της έχασε πάνω από δύο λίτρα αίμα, ενώ αστυνομικός που βρισκόταν σε περιπολία τού χορήγησε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Το θύμα ήταν τυχερό μέσα στην ατυχία του, αφού δεν τραυματίστηκε κάποιο ζωτικό όργανο από την επίθεση. «Προσευχόμαστε να πιάσουν αυτά τα ζώα, πριν μακελέψουν ή σκοτώσουν κάποιον άλλο» κατέληξε η Hurley. Από την πλευρά του, ο Miles Hurley δήλωσε μέσω ανάρτησης, πως δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ ευχαρίστησε την οικογένεια και τους followers του για τις ευχές και τη συμπαράσταση. Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Hurley συμπεριέλαβε και μια φωτογραφία από το τραύμα του.